Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor Okuyun uygulayın.
SELAMUN ALEYKÜM HERKESE
SEG TELEVİZYONUMUN LOGOSU GELİYOR AMA AÇILMIYOR
DAHA ÖNCE YAZILIM YÜKLEMEDİM ACİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
HİÇBİR ELLEME YAPILMADI CİHAZA
Maalesef oda işe yaramadı tek farkı vestel yazısı daha uzun ve çizik halde ekrana gelmesi.başka yazılım verdim.
Eline emeğinize sağlık. İşe yaradı.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Yazılım için teşekkürler, ariza devam ediyor vestel yazısı geliyor ve stanby yanip sönüyor ,vestel yazısı gidince stanby sabit yanmaya başlıyor. Tv açılmıyoryazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Sonucu yazmayı ihmal etmeyin.
bütün tuşlara basmanıza gerek yok cihazın sorununu yazın biz ne verilmesi gerekiyorsa veririz.
KURTARMA YAZILIMI GEREKLİ LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ FULL YAZILIM VE COR YAZILIM GEREKLİ
size verdiğim yazılımın olması gerekiyordu. Tv yazılımı aldığına emin misiniz.Yazılım için teşekkürler, ariza devam ediyor vestel yazısı geliyor ve stanby yanip sönüyor ,vestel yazısı gidince stanby sabit yanmaya başlıyor. Tv açılmıyor
indirme linki ve kurulum talimatı ilgili her şeye bildirim çanından ulaşabilirsiniz.1= Televizyonun donanımı orijinal
1A=
2= ANA KART değişikliği yapılmadı
2A=
3= Panel değişikliği yapılmadı
4= Telefunken 32TH4020 açılışta ekranda Telefunken yazısı çıkıyor, 10 saniye bu telefunken yazısı kalıyor ardından televizyon kapanıyor. Bu durumda kullanabileceğim kurtarma yazılımı ve bunu nasıl yükleyeceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
başka yazılım verildi.Verdiğiniz yazılımı denedim ancak işe yaramadı Vestel yazısı bi anlık gelip geri gidiyor hızlı yanıp sönmesi bittikten sonra :/
Kimse bana yazılım paylaşmadı malesef beklemedeyimbütün tuşlara basmanıza gerek yok cihazın sorununu yazın biz ne verilmesi gerekiyorsa veririz.