TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
@modernsosyolog, core yazılımları ana yani full yazılımlarda yapılan iyileştirmeler. cihazda birtane yazılım yok panel yazılımı ayrı açılış logosu ayrı mboot dediğimiz(bios) yazılımı ayrı şeyler.
core yazılımla alakalı cevap veriyorumPeki core ile ilgili yazımada cevap rica etsem sayın üstat en azından bilgilenmek istiyorum değerli bilgilerinizle.
AAaaa,ilginç,yani kaybolması ilginç,sevgili teknovest cevap verecektir mutlaka ama ,peki aşağıdan uygulamalar gidince demi yok vewd?... smart menüde vewd uygulamam kaybolmuş ...
Eklemek istedimMerhaba bir önceki sayfada sıkıntımı dile getirmiştim mb100 profil yedeğini kaybettim fabrika çıkışı yazılıma ihtiyacım var smart menüde vewd uygulamam kaybolmuş mb100 profili bulup yüklediğimde dtssorround ta sorround olarak değişmişti yazılım paylaşmanız mümkünmüdür 65ud9650 kullanıyorum
Merhaba bir önceki sayfada sıkıntımı dile getirmiştim mb100 profil yedeğini kaybettim fabrika çıkışı yazılıma ihtiyacım var smart menüde vewd uygulamam kaybolmuş mb100 profili bulup yüklediğimde dtssorround ta sorround olarak değişmişti yazılım paylaşmanız mümkünmüdür 65ud9650 kullanıyorum
selamEklemek istedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok maalesef market kısmına bakıyorum oradada yok mb100 mb211 gözüküyor son resimde ama mb100 versiyon yüklü v0.1.34.23
selam,MB96 3.7.6 s sürüm güncellemesini yükledim. Güncelleme tamamlandı ama yeniden başlatılırken açılmadı tv. 376f sürüm yükledim tv ters ve çözünürlük düşük SN:7465596500864 yardımcı olabilirmisiniz? F fikoloji teknovest
ÇOK SAĞOLUN DÜZELDİselam,
full yazılımın:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
sorun düzelince core yazılımın :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
problem neydi?Merhaba finlux led tv için yazlim ihtiyacim var ustalar yardimci olurmusun