yoktur sadece 82 ye özelsayın F fikoloji kurtarma yazılımı her şase için var mı?
Mesala bendeki MB120 ve MB211
he bide mb81 varmış teknovest sağolsun gösterdi
yoktur sadece 82 ye özelsayın F fikoloji kurtarma yazılımı her şase için var mı?
Mesala bendeki MB120 ve MB211
Rar içinde Rar yoktu dimi bazen Rar lar Ken Rar çıkarabiliyorteknovest hocam maalesef 10 adet. Flash bellek var hepside 2.0 destekli tv de USB girişi fark yaratabilir düşüncesiyle her 2 girişide denedim sonuç alamadım.
hocam tv nin arkasında bir usb daha olması lazım ethernet girişinin üzerinde vestel air kumanda takılı olur genelde mb100 şaselere full yazılım sadece o usb den atılıyor bilgin olsunYoktu rar açıldığında bin dosyaları vardı sadece onlarıda olduğu gibi USB ye rardan aktardım F fikoloji hocam
hocam full yazılımsa sadece o port üzerinden atılabilir ama core yazılımsa menü + 1505 den yapmanız gerekliD Labnet hocam bak bu bilgilendirme iyi oldu orayı kullanmıyordum şimdi deniyorum
Hocam dediğim usb porta taktınız mı? Flash diskiniz fat32 formatlı mı? ve full yazılım içerisinde 3 ya da 4 dosya olması lazım öyle mi?Full yazılım D Labnet hocam ama 2 farklı USB denememe rağmen sonuç olumsuz maalesef yükleme işlemi olmuyor adımları takip ettiğim halde ışık hızlı yanıp sönmüyor☹
İşlemi nasıl gerçekleştiriyorsunuz?D Labnet hocam Doğrudur Hocam fat32 5 dosya var birisi log. dediğiniz USB ye taktım beyaz akıllı USB yi çıkardım yazılımlı olanı taktım yükleme gerçekleşmiyor hızlı yanıp sönmüyor ışık