yoktur sadece 82 ye özelsayın @fikoloji kurtarma yazılımı her şase için var mı?
Mesala bendeki MB120 ve MB211
he bide mb81 varmış @teknovest sağolsun gösterdi
yoktur sadece 82 ye özelsayın @fikoloji kurtarma yazılımı her şase için var mı?
Mesala bendeki MB120 ve MB211
Rar içinde Rar yoktu dimi bazen Rar lar Ken Rar çıkarabiliyor@teknovest hocam maalesef 10 adet. Flash bellek var hepside 2.0 destekli tv de USB girişi fark yaratabilir düşüncesiyle her 2 girişide denedim sonuç alamadım.
hocam tv nin arkasında bir usb daha olması lazım ethernet girişinin üzerinde vestel air kumanda takılı olur genelde mb100 şaselere full yazılım sadece o usb den atılıyor bilgin olsunYoktu rar açıldığında bin dosyaları vardı sadece onlarıda olduğu gibi USB ye rardan aktardım @fikoloji hocam
hocam full yazılımsa sadece o port üzerinden atılabilir ama core yazılımsa menü + 1505 den yapmanız gerekli@Labnet hocam bak bu bilgilendirme iyi oldu orayı kullanmıyordum şimdi deniyorum
Hocam dediğim usb porta taktınız mı? Flash diskiniz fat32 formatlı mı? ve full yazılım içerisinde 3 ya da 4 dosya olması lazım öyle mi?Full yazılım @Labnet hocam ama 2 farklı USB denememe rağmen sonuç olumsuz maalesef yükleme işlemi olmuyor adımları takip ettiğim halde ışık hızlı yanıp sönmüyor☹
İşlemi nasıl gerçekleştiriyorsunuz?@Labnet hocam Doğrudur Hocam fat32 5 dosya var birisi log. dediğiniz USB ye taktım beyaz akıllı USB yi çıkardım yazılımlı olanı taktım yükleme gerçekleşmiyor hızlı yanıp sönmüyor ışık