Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,880
7f5588ee-cfd9-403a-8ae3-da89a31331e023f4b18081b2d5b7.jpg

ac8156df-c14c-4b3c-9dc9-2d43ebadb7593dc1d307a0aa6ffb.jpg
usta sana link verdim oraya ekle diye yine buraya ekliyorsun.!
BU KONU VESTEL CİHAZLARA AİT.

V Çevrimdışı

volici

Yeni Üye
8 Ara 2024
1
45
full yazılım verdim yükleyip sonucu yaz.
Merhaba, toshiba 58 inch tv sorunsuz kullanıyorken güncelleme kontrol ettim, 0,92gb güncelleme vardı bende yapayım derken ilk başta sağ üst köşede 'depolama alanı bitiyor' şeklinde uyarı verdi sonra güncellemeye devam etti, ekran siyah olarak kaldı. Bekledim kendi kendine kırmızı ışık yanıp tekrar yeşil ışık yanarak açılıyor ama görüntü ve hiç bir tepkime yok, fişten çektim tekrar takınca yine kendi kendine tv açılmış gibi yeşil ışık yanıyor ama yine görüntü yok, sorun ne olabilir ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,258
Merhaba, toshiba 58 inch tv sorunsuz kullanıyorken güncelleme kontrol ettim, 0,92gb güncelleme vardı bende yapayım derken ilk başta sağ üst köşede 'depolama alanı bitiyor' şeklinde uyarı verdi sonra güncellemeye devam etti, ekran siyah olarak kaldı. Bekledim kendi kendine kırmızı ışık yanıp tekrar yeşil ışık yanarak açılıyor ama görüntü ve hiç bir tepkime yok, fişten çektim tekrar takınca yine kendi kendine tv açılmış gibi yeşil ışık yanıyor ama yine görüntü yok, sorun ne olabilir ?
Yazdıklarınıza göre güncelleme yarıda kalmış tv yi fişe takın 15 Dakika kadar bekleyin hafızasına aldığı yazılımı yüklemeyi tamamlarsa çalışır tamamlayamazsa manuel olarak yüklenecek

Geri
Üst Alt