Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,880
usta sana link verdim oraya ekle diye yine buraya ekliyorsun.!
BU KONU VESTEL CİHAZLARA AİT.
usta sana link verdim oraya ekle diye yine buraya ekliyorsun.!
pardonusta sana link verdim oraya ekle diye yine buraya ekliyorsun.!
BU KONU VESTEL CİHAZLARA AİT.
3000tl güzel para. Ben 300tl fitim senide maddi olarak yormak istemem eğer tv açılırsa, 300tl gofret alıp sokakta çocuklara dağıtır mısın.?
Full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin indirme link ve kurulum talimatı ilgili detaylı şekilde yazıyor.Söz veriyorum resim olarak atarım zaten yaptığımız şeyler
Çok teşekkür ederim hocam inşallah olurFull yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin indirme link ve kurulum talimatı ilgili detaylı şekilde yazıyor.
Güzel haberi bekliyoruz.Çok teşekkür ederim hocam inşallah olur
kral hızlı hızlı yanıp sönüyor 1 2dk sonra ışık tamamen sönüyor ekran yine gelmiyor.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
full yazılım verdim yükleyip sonucu yaz.kral hızlı hızlı yanıp sönüyor 1 2dk sonra ışık tamamen sönüyor ekran yine gelmiyor.
Merhaba, toshiba 58 inch tv sorunsuz kullanıyorken güncelleme kontrol ettim, 0,92gb güncelleme vardı bende yapayım derken ilk başta sağ üst köşede 'depolama alanı bitiyor' şeklinde uyarı verdi sonra güncellemeye devam etti, ekran siyah olarak kaldı. Bekledim kendi kendine kırmızı ışık yanıp tekrar yeşil ışık yanarak açılıyor ama görüntü ve hiç bir tepkime yok, fişten çektim tekrar takınca yine kendi kendine tv açılmış gibi yeşil ışık yanıyor ama yine görüntü yok, sorun ne olabilir ?full yazılım verdim yükleyip sonucu yaz.
yine olmadı hocam güncelleme yaparken ekran gelmesi gerekiyor mu?full yazılım verdim yükleyip sonucu yaz.
ekranı fenerle kontrol eder misin.yine olmadı hocam güncelleme yaparken ekran gelmesi gerekiyor mu?
Donanımsal arıza var.yine olmadı hocam güncelleme yaparken ekran gelmesi gerekiyor mu?
Yazdıklarınıza göre güncelleme yarıda kalmış tv yi fişe takın 15 Dakika kadar bekleyin hafızasına aldığı yazılımı yüklemeyi tamamlarsa çalışır tamamlayamazsa manuel olarak yüklenecekMerhaba, toshiba 58 inch tv sorunsuz kullanıyorken güncelleme kontrol ettim, 0,92gb güncelleme vardı bende yapayım derken ilk başta sağ üst köşede 'depolama alanı bitiyor' şeklinde uyarı verdi sonra güncellemeye devam etti, ekran siyah olarak kaldı. Bekledim kendi kendine kırmızı ışık yanıp tekrar yeşil ışık yanarak açılıyor ama görüntü ve hiç bir tepkime yok, fişten çektim tekrar takınca yine kendi kendine tv açılmış gibi yeşil ışık yanıyor ama yine görüntü yok, sorun ne olabilir ?