Tekrar merhaba. Yazılım işe yaradı. Çok teşekkür ederim.bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Tekrar merhaba. Yazılım işe yaradı. Çok teşekkür ederim.bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Ustam yazılım telefunken çıktı. TV açılırken telefunken diye açılıyor. Aşağıdaki yazılıma yetki verebilir misiniz bu Vestel galiba.Linkteki yazılımın yetkisini verecekti çökme olur diye düşünmüştüm yetki verildi sorumluluk size ait
Ustam yazılım telefunken çıktı. TV açılırken telefunken diye açılıyor. Aşağıdaki yazılıma yetki verebilir misiniz bu Vestel galiba.
![]()
![]()
REGAL 49R654F 49" SMART TV İÇİN YAZILIM VAR MI ?
Hocam öncelikle dönüşünüz içi teşekkür ederim.Aranıza yeni katıldım işleyiş ile ilgili çok bir bilgim yok açıkçası.Yazılımı yv arızalı olduğu için talep ettim.
ustam çok teşekkür ederim zaten logo yazılımını yüklemiştim. fakat benim için full vestel olan yazılım daha iyi olacaktı. yine de çok sağolun. her zaman yardımcı oluyorsunuz.Yazılımın tam olarak uyumlu olmadığını yazmıştım.
Logo yazılımı verildi aşağıdaki talimata göre yükleyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
1= Klasörü buraya çıkart seçeneği ile zipten çıkartın.
2= spi isimli sarı klasörü boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın Yazılım 4-5 Saniyede yüklenecektir.
6= Yüklendikten sonra menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Yaklaşık 30 Saniye sonra geri çalıştırın
9= Tv yeni logo ile açılacaktır. Yeni logo ile açılmaz ise tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Rica ederim.ustam çok teşekkür ederim zaten logo yazılımını yüklemiştim. fakat benim için full vestel olan yazılım daha iyi olacaktı. yine de çok sağolun. her zaman yardımcı oluyorsunuz.
Yazılım verildi.bu tvnin ful yazılımı lazım rica etsem![]()