V Çevrimdışı

volici

Yeni Üye
8 Ara 2024
1
44
full yazılım verdim yükleyip sonucu yaz.
Merhaba, toshiba 58 inch tv sorunsuz kullanıyorken güncelleme kontrol ettim, 0,92gb güncelleme vardı bende yapayım derken ilk başta sağ üst köşede 'depolama alanı bitiyor' şeklinde uyarı verdi sonra güncellemeye devam etti, ekran siyah olarak kaldı. Bekledim kendi kendine kırmızı ışık yanıp tekrar yeşil ışık yanarak açılıyor ama görüntü ve hiç bir tepkime yok, fişten çektim tekrar takınca yine kendi kendine tv açılmış gibi yeşil ışık yanıyor ama yine görüntü yok, sorun ne olabilir ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
Merhaba, toshiba 58 inch tv sorunsuz kullanıyorken güncelleme kontrol ettim, 0,92gb güncelleme vardı bende yapayım derken ilk başta sağ üst köşede 'depolama alanı bitiyor' şeklinde uyarı verdi sonra güncellemeye devam etti, ekran siyah olarak kaldı. Bekledim kendi kendine kırmızı ışık yanıp tekrar yeşil ışık yanarak açılıyor ama görüntü ve hiç bir tepkime yok, fişten çektim tekrar takınca yine kendi kendine tv açılmış gibi yeşil ışık yanıyor ama yine görüntü yok, sorun ne olabilir ?
Yazdıklarınıza göre güncelleme yarıda kalmış tv yi fişe takın 15 Dakika kadar bekleyin hafızasına aldığı yazılımı yüklemeyi tamamlarsa çalışır tamamlayamazsa manuel olarak yüklenecek

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
IMG_20241208_004730.jpg
bu mb211 ful yazılım lazım bu mb95m ankartı degişti mb211 v3 ankar takıld resimde ki buna ssk iptv yukleyince ekran gidip geliyor acmıyur ay ni iptv mb120 yukluyom sıkıntı yuk direk acıyor farsa ful yazılım bıde onla deneyim bir iki telvizoncu ya sordum dediler ankar sorun var am normal tv kanlarınd sıkıntı yok bid ful yazılımla deneyim verirseniz sevinirm kolay gelsin

Yardım istiyorsun eklediğin resimde en önemli bölüm yok yazdığın yazılarda harfler eksik mb95 sökmüşsün mb211 Takmışsın taktığın mb211 Ana kart sanki boşmuş gibi full yazılım istiyorsun şu an takılan ana kartta zaten bir full yazılım var. Güncelleme ile belki sorun çözülecek ilk başta yazdığım gibi eklediğin resimde en önemli bölüm yok.

MB211 full yazılımı yüklersen ekran ters yada gamalı olarak açılacak elinde panel yazılımın var mı.?
Sota Sota Üstat kolay gelsin.

P Çevrimdışı

PoniTECH

Yeni Üye
27 Ocak 2022
3
43
Selamün aleyküm arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Elimizde SEG 32226B TV var. TV açılıyor. SEG yazısı geliyor. Ardından Scart ekranı geliyor. Ardından kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Seri Numarası: 7084940300738

Geri
Üst Alt