yazılımı neye göre vereceğiz.?Merhaba. 17MB82S yazılımına ihtiyacım var. Dosyayı paylaşabilirseniz çok sevinirim.
linkteki konuyu inceleyin istenilen bilgileri konu altına ekleyinrica etsem bu tv nin yazılımı varsa beyaz ışık yanıp sönüyor fabrika ayarlarına döndüm açılmadı lg ekran
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.MB140 Transition MB140 Transition merhabalar bunu indiremiyorum hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
anakart değişikliği mi yaptınız.? Anakartın sağ üst kösesinde etiketteki 100xxx başlayan kodu buraya yazın. Fotoğraf flu.Merhaba. Seg Marka, 17MB82S anakart yazılımına ihtiyacım var. Dosyayı paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Orijinal mb140 anakartı geri tak Full yazılım verdim.yazılımı yükledim aldı ama yazılım bitmiyor sürekli yükleme yapıyor mb140 yerine 17mb 96 kart taktım panel yazılımı atabilirmisin.
Merhaba. Seg Marka televizyonumda standby ışığı sürekli olarak yanıp sönüyor. Beslemede şişik kondansatör yok. Sorunun yazılımsal olduğundan şüphe ettim. Anakartın resimlerini ekledim. 17MB82S anakart yazılımına ihtiyacım var. Tv hiç açılmadığı için muhtemelen full yazılım yüklemesi yapacağım. Forumda bu model için full yazılım mevcut fakat indirmek için talepte bulunmak gerekli diye bir uyarı alıyorum. Forumda yeniyim şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Anakartta değişiklik yapılmadı. 10087706 23161566 147. Şimdiden teşekkürler.anakart değişikliği mi yaptınız.? Anakartın sağ üst kösesinde etiketteki 100xxx başlayan kodu buraya yazın. Fotoğraf flu.
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Selamün aleyküm Adem abi Vestel 43u9000 tv Vestel logosuna kadar geliyor tekrar kapanıyor ve sürekli tekrarlıyor lütfen yardım
o zaman tv arkasındaki etiketi buraya yükleyinAnakartta değişiklik yapılmadı. 10087706 23161566 147. Şimdiden teşekkürler.
tv'de ki sorun nedir.?Merhaba https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb82-kurtarma.130/ bu konudaki yazılımı indirmek istiyorum. Talep etmem gerkeiyormuş.