Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,880
mb140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.merhaba 17mb140 stdnby yanıp sönüyor sabit yanıyor full yazılım verebilirmisiniz.
![]()
![]()
mb140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.merhaba 17mb140 stdnby yanıp sönüyor sabit yanıyor full yazılım verebilirmisiniz.
![]()
![]()
kondansatörler şişme varsa bu soruna neden olabilir ayrıca yazılımı yüklerken tv kapanırsa anakart komple gidebilir.Besleme kartında voltaj var ama. Yazılım deneyip olmazsa ana kart değiştirmeyi düşünüyorum.
Aynı içeriği 5 farklı konu altına yazmanız nedeniyle hesabınız kapatıldı.![]()
Merhaba. Mb96 anakartta YouTube için yazılım onerirmisiniz? Tesekkurler
Diğer linkte cevap yazıldı.Merhaba https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb82-kurtarma.130/ bu konudaki yazılımı indirmek istiyorum. Talep etmem gerkeiyormuş.
Merhaba https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb82-kurtarma.130/ bu konudaki yazılımı indirmek istiyorum. Talep etmem gerkeiyormuş.
Yazılım ile alakası yok donanımı kontrol edin.lyi aksamlar herkese tvnin 5 gün önce ledleri degistim 5 gün boyunca sikinti yoktu dün kendiliginden ledler gitti ses var görüntü çok az.fisi taktigimda Vestel logo için yaniyor sönüyor bide tvyi açtigimda yine logo geldiginde ledler yanip sönüyor tv çalisiyor duydugunuz seste geliyor led olmadigi için az bisey gorüntü oluyor. Sorun ne acaba yazilim atsam düzelir mi veya çözüm önerisi varmi. Fıll yazılım çözümdür diyenler var.Model Vestel 55ud8400
Panel: 30098340
Anakart: 17mb130P
Sn:7929769 700623
![]()
yazılımı yükledim aldı ama yazılım bitmiyor sürekli yükleme yapıyor mb140 yerine 17mb 96 kart taktım panel yazılımı atabilirmisin.mb140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
yazılımı neye göre vereceğiz.?Merhaba. 17MB82S yazılımına ihtiyacım var. Dosyayı paylaşabilirseniz çok sevinirim.
linkteki konuyu inceleyin istenilen bilgileri konu altına ekleyinrica etsem bu tv nin yazılımı varsa beyaz ışık yanıp sönüyor fabrika ayarlarına döndüm açılmadı lg ekran![]()