A
akifataman
Yeni Üye
- 5 Ara 2024
- 1
- 48
yazılım gerekli
yazılım gerekli
yazılım gerekli
yazılım gerekli

Son düzenleme:
mb140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
Merhaba 17mb140. Seg yazısı geliyor sonra kapanıyor yardımcı olabilir misiniz
Televizyonunuz Vestel değil, Atmaca gruba aityazılım gerekli
yazılım gerekli
yazılım gerekli![]()
MB140 kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.vestel 32hb5000 model 10109401 sn:7810287 700186 anakart : 17mb140 yazılım gerekli
MB140 kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsini.zMerhaba,
Vestel 40FB5050 sn: 7912050 700888
Tv açmaya çalıştığımızda VESTEL logosu geliyor, açılmıyor. Bir süre sonra tekrar logo geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
I have nothing in the archive to help. I'm sorry.Arkadaslar Merhaba
Asagida Resimlerini gonderdigim TOSHIBA 43UA2063DG TV yazilimi lazim.
Tesekkurler
![]()
![]()
![]()
bazen açılmıyorsa güç kartında problem olabilir.Merhaba;
Tv bazen açılmıyor. Vestel logosu geliyor sonra geri kapanıyor. Yazılım için yardımcı olabilir misiniz?
![]()
Besleme kartında voltaj var ama. Yazılım deneyip olmazsa ana kart değiştirmeyi düşünüyorum.bazen açılmıyorsa güç kartında problem olabilir.
Slm ustam artık nereye yazcagimi şaşırdım bende Vestel 40pf TV var bu kart islemcide bir sıkıntı var elimde 17mb140 kart var bu TV'ye göre yazılım lazım panel içinde resimleri atiyorum Ilgın için tşk ederimLinkteki yazılımın yetkisini verecekti çökme olur diye düşünmüştüm yetki verildi sorumluluk size ait
Linkteki yazılımın yetkisini verecekti çökme olur diye düşünmüştüm yetki verildi sorumluluk size ait
Merhaba;
Tv bazen açılmıyor. Vestel logosu geliyor sonra geri kapanıyor. Yazılım için yardımcı olabilir misiniz?
![]()
Güncelleme yazılımının sadece youtube faydası var. Bazen çalışmamasına etkisi olmaz yan tarafta usb girişinin alt sırasında joystick tuş var. Basık kalmış olabilir üzerine 5-6 Defa bası uygulayın bırakın yukarı aşağı hareket ettirin sonra tvyi çalıştırın.Besleme kartında voltaj var ama. Yazılım deneyip olmazsa ana kart değiştirmeyi düşünüyorum.