Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,899
Tv'nin tüm parçaları orijinal mi.?Hocam yine siyah ekran yine ses yok
Tv'nin tüm parçaları orijinal mi.?Hocam yine siyah ekran yine ses yok
Evet orijinal. Daha önce bir kere açılmama sorunu yaşadım onuda sizlerin yardımı ile yazılım güncellemesi yaparak çözmüştüm. MB140__2.47.43 ile çözüme ulaşmıştım.Tv'nin tüm parçaları orijinal mi.?
üstat son verdiğim senin tv'nin orijinal yazılımı. Yazılımı almıyorsa başka usb denemeye devam edin hala almıyorsa kartta problem vardır.Evet orijinal. Daha önce bir kere açılmama sorunu yaşadım onuda sizlerin yardımı ile yazılım güncellemesi yaparak çözmüştüm. MB140__2.47.43 ile çözüme ulaşmıştım.
Son yazılımı aldı tv kapandı açıldı ancak sorun devam ediyor.üstat son verdiğim senin tv'nin orijinal yazılımı. Yazılımı almıyorsa başka usb denemeye devam edin hala almıyorsa kartta problem vardır.
Mb35 Çok eski bir ana karttır dijital ve analog iki yazılım kullanılmıştır yanlış bir işlem yapmadıysanız bu ana kartta yazılım çökmesi olmaz. Elektronikçiyseniz besleme deveresini kontrol edin. Besleme devresinde sorun yok ise resimde işaretlediğim parçada arıza vardır.
Merhabalar, Hi-Level marka 49HL550 model televizyonumda ses var ancak görüntü yok. Karanlıkta veya ışık ile baktığımda herhangi bir görüntü gözükmüyor. Sadece siyah bir ekran gözüküyor. Etiket ve tv resmini ekledim. Karanlıkta çektiğim için görüntü mavi olarak gözüküyor. Sorun ne olabilir ne yapabilirim?
![]()
![]()
Uzaktan tahminime göre karanlıkta görüntü mavi olduğu için ledler çalışıyordur. Burası kesin full yazılım yüklendiği için tv ilk kurulum ekranında açıldı. Full yazılım sonrası ses olmaz kurulum yapılırsa ses olur görüntü olmadığı için kurulum yapamıyorsunuz. Tv yi çalıştırın arka kapak havalandırma peteklerinden içeri bakın noktasal ışıklar var mı? Var ise ilk yazdığım gibi aydınlatma var. Lvds kablo, varsa tcon kartı, ana kart, panel bunlar aydınlatma olupta görüntü yok arızasını yapar hangisi olduğunu tespit etmek gerekir.Son yazılımı aldı tv kapandı açıldı ancak sorun devam ediyor.
teşekkür ederim. kolay gelsinfull yazılım bildirim olarak gönderildi.
Teşekkür ediyorum. Ben Tv ye hiç bir işlem yapmadım. Verdiğiniz bilgiler kapsamında Tb yi servise götürücem , beni aşar bu iş. Tekrar teşekkür ederim.Mb35 Çok eski bir ana karttır dijital ve analog iki yazılım kullanılmıştır yanlış bir işlem yapmadıysanız bu ana kartta yazılım çökmesi olmaz. Elektronikçiyseniz besleme deveresini kontrol edin. Besleme devresinde sorun yok ise resimde işaretlediğim parçada arıza vardır.
![]()
tamam stanby geldi simdi full usb yazilim gerekBIN for flash memory = Hitachi 43HBT42A
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
For stick. Try at your own risk.tamam stanby geldi simdi full usb yazilim gerek
Teşekkürleryazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
For stick. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panel profilecakildi fakat
![]()
![]()
![]()
![]()
bios yibe giti standby yok