Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,901
full yazılım verildi. bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.Televizyonum çöktü yazılıma ihtiyacım var
MB-110 S YAZILIM ÇOKTÜ YAZILIMA İHTİYACIM VAR
![]()
Yazılım talep ediyorum
full yazılım verildi. bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.Televizyonum çöktü yazılıma ihtiyacım var
![]()
Yazılım talep ediyorum
Tvdeki sorun nedir? Yazdığınız linkteki yazılım etiketini eklediğiniz tv ye uygun değil![]()
Yazılımını alabilir nmiyim ya da bu yazılımı verebilir misiniz
Kolaygelsin yazılımı televizyonuma atamadım yazılım isteğim yanlış olabilir televizyon kırmızı ışık ve Vestel yazısında kaldı açılmıyor televiyonun arka etiket bilgilerini atıyorum bu bilgiye ait yazılım talep ediyorum saygilarim ileSizeSota üstat yazılım verdiği halde defalarca yazılım isteğinde bulunmuşsunuz mükerrer yazılarınız silindi.
Size etiket bilgilerine ait yazılım verilmiş saat 01:29 İndirmişsiniz yazılım yüklenmiyorsa farklı flash bellek ile deneyin yüklenmez ise donanımsal arıza vardır.Kolaygelsin yazılımı televizyonuma atamadım yazılım isteğim yanlış olabilir televizyon kırmızı ışık ve Vestel yazısında kaldı açılmıyor televiyonun arka etiket bilgilerini atıyorum bu bilgiye ait yazılım talep ediyorum saygilarim ile
![]()
Yani benim talep ettiğim yazılım bu etiket numarasına uygun başka bir flash bellek deneyin diyorsunuzSize etiket bilgilerine ait yazılım verilmiş saat 01:29 İndirmişsiniz yazılım yüklenmiyorsa farklı flash bellek ile deneyin yüklenmez ise donanımsal arıza vardır.
Televizyonum çöktü yazılıma ihtiyacım var
![]()
Yazılım talep ediyorum
Yazdıklarınızda kararsızlık var ilk yazınızda tv çöktü yazmışsınız çöken tv çalışmaz yazılım verilmiş yüklenmedi yazıyorsunuz ardından da çalışan bir tv nin menü resmini ekliyorsunuz tv deki sorunu net bir şekilde açıklayan yazı yazmadığınız için sorunu çözme süreci uzuyor.![]()
Bu televiyonun yazılımı ni güncellemek istiyorum buna uygun yazılım atarmisin
Yani benim talep ettiğim yazılım bu etiket numarasına uygun başka bir flash bellek deneyin diyorsunuz
Çalışan TV farklı Toshiba onu guncelleme yapmak istiyorum diğer TV için etiket hariç yazılım isteğinde bulundum şayet doğru da yüklenmiyor ise farklı bir flash bellek ile deneyeceğimYazdıklarınızda kararsızlık var ilk yazınızda tv çöktü yazmışsınız çöken tv çalışmaz yazılım verilmiş yüklenmedi yazıyorsunuz ardından da çalışan bir tv nin menü resmini ekliyorsunuz tv deki sorunu net bir şekilde açıklayan yazı yazmadığınız için sorunu çözme süreci uzuyor.
Toshibada en güncel yazılım yüklüÇalışan TV farklı Toshiba onu guncelleme yapmak istiyorum diğer TV için etiket hariç yazılım isteğinde bulundum şayet doğru da yüklenmiyor ise farklı bir flash bellek ile deneyeceğim
Yazılım çöktü. Kırmızı ışık yanıp sönüyor Tv resetliyor kendini. Etikete göre yazılımı alabilir miyimTvdeki sorun nedir? Yazdığınız linkteki yazılım etiketini eklediğiniz tv ye uygun değil