Yazılım çöktü. Kırmızı ışık yanıp sönüyor Tv resetliyor kendini. Etikete göre yazılımı alabilir miyimTvdeki sorun nedir? Yazdığınız linkteki yazılım etiketini eklediğiniz tv ye uygun değil
Yazılım çöktü. Kırmızı ışık yanıp sönüyor Tv resetliyor kendini. Etikete göre yazılımı alabilir miyimTvdeki sorun nedir? Yazdığınız linkteki yazılım etiketini eklediğiniz tv ye uygun değil
BIN for flash memory = Hitachi 43HBT42Afull yazilim gerekli yanlış bios/eeprom attım galiba tv cikilmiyor
bununla CH341A SPI Flash yazabilir miyim
![]()
verdiğim yazılımı dener misin.vestel 40FA5050 için full yazılım lazım
kurtarma yazılımı denedim olmadı .
![]()
full yazılım bildirim olarak gönderildi.tv Finlux 24fx415h- 10094671 anakart 17mb82s
arıza, ekranda ortada dikey beyaz bar var , ses yok. stndby ışık bir süre yanıyor sonra gidiyor . Besleme. cpu, ram ve panel voltajları normal. kurtarma yazılımı istiyorum. saygılar.
![]()
![]()
![]()
mb211 full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Yazılım çöktü. Kırmızı ışık yanıp sönüyor Tv resetliyor kendini. Etikete göre yazılımı alabilir miyim
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar, Hi-Level marka 49HL550 model televizyonumda ses var ancak görüntü yok. Karanlıkta veya ışık ile baktığımda herhangi bir görüntü gözükmüyor. Sadece siyah bir ekran gözüküyor. Etiket ve tv resmini ekledim. Karanlıkta çektiğim için görüntü mavi olarak gözüküyor. Sorun ne olabilir ne yapabilirim?
![]()
![]()
Bir kaç kere denedim ancak işe yaramadı. Seste gitti büyük ihtimalle güncellemeden kaynaklı kanallar silindi. Başka yapılacak bir şey varmıkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Tv arka kapağını açıp ana kartın ve etiketinin net resmini buraya ekleyin.
NOT: Son kullanıcı iseniz yazdıklarımı yapmaya mecbur değilsiniz tvnin fişi mutlaka fişten çekili olsun elektronik kartlara hiç dokunmayın sorumluluk tamamen size aittir.
başka yazılım verdim.Bir kaç kere denedim ancak işe yaramadı. Seste gitti büyük ihtimalle güncellemeden kaynaklı kanallar silindi. Başka yapılacak bir şey varmı
başka flash bellekle deneyin.Yazılım güncellemesi bitmiyor yaklaşık 20 dk dır led yanıp sönüyor. Bu durum normal mi