Güncel yazılım eğer hazırda varsa fabrika çıkışı da atarsanız belki geri yükleme yaparım tşkler.size ne lazım dı ?
full mu, güncel mi?
full demek fabrika çıkış yazılımı, güncelleme ise yeni çıkan yazılım
Güncel yazılım eğer hazırda varsa fabrika çıkışı da atarsanız belki geri yükleme yaparım tşkler.size ne lazım dı ?
full mu, güncel mi?
full demek fabrika çıkış yazılımı, güncelleme ise yeni çıkan yazılım
eski yazılıma dönme şansımız yokmuGüncel yazılım eğer hazırda varsa fabrika çıkışı da atarsanız belki geri yükleme yaparım tşkler.
Değerli Arkadaşlarım;
Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.
Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ
ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.
FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.
Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.
Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Konu zaman içerisinde revize edilecektir.
@Ado, F fikoloji@Ado,Değerli Arkadaşlarım;
Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.
Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ
ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.
FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.
Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.
Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Konu zaman içerisinde revize edilecektir.
A aydın fıratlı, seri no paylasırmısın
yardımcı olursan çok sevinirimseri no:6696654 300059
MB81_SDX_W_TR_08.06.12_.sdx
Eminim kardeşimA aydın fıratlı, anakartın mb 81 olduğundan eminseniz kurtarma linki
[Gizli içerik]
denedim kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor usb de öyle 10 saniye sürmeden tv nin kırmızı ışığı sönüyor ve ekran yanıyor ama kap karaA aydın fıratlı, anakartın mb 81 olduğundan eminseniz kurtarma linki
[Gizli içerik]
aynı sıkıntı bendede mevcut çözülmediVestel tv 42FA7500 FULL YAZILIM
Ado hocam yanlış yazılım yükledim tv açılış ekranında kalıyor açılmıyor ne yapmalıyım bi yardım ederseniz sevinirim sanırım full yazılım lazım ama onu da nasıl atacağımı bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
fikololi abi full yazılımı yükledim ss ip tv düzelmedi ama wireless display özelliği varda benim cihazda oda silinmiş kaynaklardan aktif etmek içim baktım ama orada yok acil yardım et lütfenFull yazılım istediniz bende verdim. Full demek fabrika ayarları yazılımı demek. Formda kurulum anlatımları var bakınız
şu güncelemeyi yükledikten sonra tv ekranı karardı sade ses vardıA aydın fıratlı, anakartın mb 81 olduğundan eminseniz kurtarma linki
[Gizli içerik]
size vermiş olduğum kurtarma yazılımını deneyin . öncesinde servisde işlem görmüşmüydü.şu güncelemeyi yükledikten sonra tv ekranı karardı sade ses vardı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.