tv arkasında barkodSeri numarası nerede yazar bilmiyorum
tv arkasında barkodSeri numarası nerede yazar bilmiyorum
full yazılımınız:
tv arkasında barkod
yükledim şu an televiyon acıldı ama hiç birşey kalmadı kanal vs geri gelmiyotfull yazılımınız:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
Full yazılım istediniz bende verdim. Full demek fabrika ayarları yazılımı demek. Formda kurulum anlatımları var bakınızyükledim şu an televiyon acıldı ama hiç birşey kalmadı kanal vs geri gelmiyot
kanal tablosu yükleme resimli anlatım biraz forumda lütfen araştırın herşey mevcut.yükledim şu an televiyon acıldı ama hiç birşey kalmadı kanal vs geri gelmiyot
güncel yazılım farklıdır, full yazılım(fabrika) farklıdır. bunu belirteyim.Vestel 42PF9060 42''
SN: 7084930 300285
Güncel full yazılım alabilir miyim?
size ne lazım dı ?Öncelikle herkese kolay gelsin. Forumunuza yeni katıldım.
baya bi konu okudum gerçekten çok yararlı konular var.
mb120 Sn: 7787702 700047 için yazılım arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
İyi forumlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu da etiketin resmi ?
televizyon iyice kafayı yedi aynı hata devam ediyor ip tv de ses var görüntü yok ve wriless display çıkmıyor telefonu bağlamak istiyorum eskiden oluyor idi şimdi yazmıyor dahikanal tablosu yükleme resimli anlatım biraz forumda lütfen araştırın herşey mevcut.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-usb-den-kanal-yukleme-yedek-alma-resimli-anlatim.2759/