teşekkür ederim beyfendikurtarma yazılım bildirim olarak gönderildi.
teşekkür ederim beyefendikurtarma yazılım bildirim olarak gönderildi.
teşekkür ederim beyfendikurtarma yazılım bildirim olarak gönderildi.
teşekkür ederim beyefendikurtarma yazılım bildirim olarak gönderildi.
Öncelikle küçük harflerle yazın linkteki yazıyı okuyun.MERHABA
HOCAM KOLAY GELSİN VESTEL 32HB5000 TV'MİZ VAR VESTEL YAZISI GELİYOR SONRA SİYAH EKRAN SONRADA KAPANIYOR TAMİRCİYE SORDUM 300 TL YE YAZILIM ATILACAK DEDİ VARMI BİR ÇÖZÜMÜ YOKSA YAPTIRACAKMIYIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Hocam kolay gelsin tv orjinal ilk arızası vestel yazısı geliyor kapanıyor sonra ses görüntü yokÖncelikle küçük harflerle yazın linkteki yazıyı okuyun.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
İndirdim dediğiniz Gigi yaptim ama bir türlü yazılıma geçmiyor TV sebep ne olabilir acabaVestel yazısı geliyor açılmıyor yazılım istiyor galiba yardımcı olursanız sevinirim
Vestel yazısı geliyor açılmıyor
1- Donanım orjinal.Anakart orjinal, anakart değişmedi.Panel orjinal, panel değişmedi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vestel 43UA9800 televizyonumun ilk yazılımını talep ediyorum.Fabrikadan çıkan ilk yazılım. İlk yazılım Andriod 9 idi. Güncellemelerle Android 11 oldu. Çok kasıyor ve donuyor. Televizyonumun fabrikadan çıkan ilk full yazılımını talep ediyorum. 17MB170 ANAKART VAR.
indiremessin üşenmeden birinci mesajı okursan nasıl yazılım istenecekmiş yazıyo oradamerhaba bende techwood marka tv var anakart 17mb130E yazıyor vestel yazıyor bide birden açılmadı yazılım yüklemek istedim hata alıyorum indiremedim
Çeşitli nedenleri olabilir mesela boot bozulmuş olabilir, programmer ile dışarıdan yazılım atılacak gibi görünüyor,beslemede sıkıntı olabilir gibi.En iyisi tv modeline uygun kart almaktır veya servise başvurmak gerekebilirİndirdim dediğiniz Gigi yaptim ama bir türlü yazılıma geçmiyor TV sebep ne olabilir acaba
TeşekkürlerÇeşitli nedenleri olabilir mesela boot bozulmuş olabilir, programmer ile dışarıdan yazılım atılacak gibi görünüyor,beslemede sıkıntı olabilir gibi.En iyisi tv modeline uygun kart almaktır veya servise başvurmak gerekebilir![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba
hocam kolay gelsin vestel 32hb5000 tv'miz var vestel yazısı geliyor sonra siyah ekran sonrada kapanıyor tv nin ilk arızalanışı tamir görmedim herşeyi orjinal, tamirciye sordum 300 tl ye yazılım atılacak dedi var mı bir çözümü yoksa yaptıracak mıyız yardımcı olursanız sevinirim.
![]()