H
habib420742
Yeni Üye
- 8 Tem 2020
- 1
- 38
merhaba hocam 17mb82 -2 anakart yazılım lazım tesekkür
Hocam maalesef olmadı yine aynı durum ışık yanıp yanıp sönüyor ama bekliyoruz birşey olmuyor sonrada zaten eski düzen aynı.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
hangisi lazım.?merhaba hocam 17mb82 -2 anakart yazılım lazım tesekkür
yeni yazılım verildi.Hocam maalesef olmadı yine aynı durum ışık yanıp yanıp sönüyor ama bekliyoruz birşey olmuyor sonrada zaten eski düzen aynı.
hocam flash bellek 4 lük olması şart mı acabayeni yazılım verildi.
MB140 yazılımlar flash bellek seçer. Disk boyutu düşük olursa iyi olur Flash disk MBR - FAT32 olarak biçimlendirmelisin.hocam flash bellek 4 lük olması şart mı acaba
sevgili sota öncelikle çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Dediklerini yaptım ve yazılımı yükledim.Televizyon android 9 e geri döndü.Fabrikadan ilk çıktığı gibi.full yazılım verildi bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Tv yi fabrika ayarlarına sıfırlayın anten türünü ilk kurulum aşamasında yapın.sevgili sota öncelikle çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Dediklerini yaptım ve yazılımı yükledim.Televizyon android 9 e geri döndü.Fabrikadan ilk çıktığı gibi.
Ancak bir sorunla karşılaştım ve sorunu çözemedim.Kanalları yükleyemedim.Uydu güncellemesinden TKGS ile kanal yükleyecektim, her zaman yaptığım gibi. Ama uydu güncellemesine tıkladıktan sonra, BANT VE FREKANS AYARLARINI GÖSTERMEK İÇİN KIRMIZI RENK TUŞUNA BASIN diye yazı geldi. kırmızı tuşa basınca ANTEN TÜRÜ menüsü geldi. Ama burada takılı kaldım.Anten türünü seçmek istediğimde DANG diye hata sesi geliyor ve asla anten türü seçilmiyor ilerlemiyor. Ne yapsam ne etsemde sürekli DANG sesi hatasıyla kaldım.
Acaba tv de mi birşey var diye düşündüm. yazılımı en son sürüme güncelledim . v.1.17.0.0'a ve hata ortadan direkt kayboldu. anten türü menüsüne girebiyorum ve kanallar yüklendi. ancak en son sürüme malesef tekrar geldim.
Sevgili SOTA sizin verdiğiniz yazılımı yükledim.ama anten türünü seçemiyorum DANG sesi geliyor. hata veriyor. ilerlemiyor.
2020 yılında tv eve ilk geldiğinde,android 9 iken, bu menüye kolayca erişebiliyordum. İLK DEFA BÖYLE BİR HATA İLE KARŞILAŞTIM.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Resimleri ekliyorum..
Sota
By_Trol
teraspy
![]()
![]()
![]()
Maalesef olmadı hocam bugün bir tamirciye götüreceğim çabalarınız için çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.yeni yazılım verildi.
sevgiliTv yi fabrika ayarlarına sıfırlayın anten türünü ilk kurulum aşamasında yapın.
yazılım bildirim olarak gönderildi. sağ üstteki çanı kontrol et.![]()
40FD7300
bu model için full yazılım linkini ararken sayfalarda kayboldum bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?
tv 'yi açıyorum. logo geliyor gidiyor, kırmızı ışık yanıp öylece kalıyor.
![]()