Panel dosyasını tv den çekip bir yere yükle bakayım ,bir şeyler yapabilir miyimSelamün aleyküm hayırlı işler.
tv de anakart değişimi yaptık ama ekran böyle görünüyor. uygun anakart ve panel yazılımını talep ediyorum
tv modeli: Toshiba 55U6763DAT
Eski anakart modeli: 17mb120
panel numarası: VES550QNDL-2d-u11
Selamün aleyküm hayırlı işler.
tv de anakart değişimi yaptık ama ekran böyle görünüyor. uygun anakart ve panel yazılımını talep ediyorum
tv modeli: Toshiba 55U6763DAT
Anakart modeli: 17mb120
panel numarası: VES550QNDL-2d-u11
TKGS kapatın faydası olacak1- Donanım orjinal.Anakart orjinal, anakart değişmedi.Panel orjinal, panel değişmedi.
Vestel 43UA9800 televizyonumun ilk yazılımını talep ediyorum.Fabrikadan çıkan ilk yazılım. İlk yazılım Andriod 9 idi. Güncellemelerle Android 11 oldu. Çok kasıyor ve donuyor. Televizyonumun fabrikadan çıkan ilk full yazılımını talep ediyorum. 17MB170 ANAKART VAR.
anakart üzerinde sol alttaki etiketi yakında çekiğ gönderin.kolay gelsin vestel smart 50PF7070 ÜZERİNDEKİ ANAKART 17MB95 DAHA ÖNCE ANAKART DEĞİŞTİRİLMİŞ ESKİ ANAKARTI BİLMİYORUM. AÇILIRKEN FİNLUX YAZISI GELİP GİDİYOR SONRA 15 SN KADAR ÇALIŞIP CİHAZ KAPANIYOR. KURTARMA YAZILIMINI BULABİLİR MİSİNİZ RESİMLERİ EKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN.
Tkgs de kapattım efendim. Yine aynı. Kasıyor.Donuyor. Fabrikadan ilk çıktığı Full yazılım lazım. Yardım eder misiniz. Şimdiden teşekkür ederimOluyor Neticede full yazılım yükleniyor.
Problem nedir
Açılmıyor Vestel yazisi geliyor gidiyor
Problem nedir vestel yazısı geliyor açılmıyor
Vestel yazısı geliyor açılmıyor yazılım istiyor galiba yardımcı olursanız sevinirimProblem nedir
Vestel yazısı geliyor açılmıyorProblem nedir
anakart üzerinde sol alttaki etiketi yakında çekiğ gönderin.