Panel yazılımı verildi. yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Yardımlarınızı bekliyorum teraspy By_Trol Sota Şimdiden teşekkür ederim.1- Donanım orjinal.Anakart orjinal, anakart değişmedi.Panel orjinal, panel değişmedi.
Vestel 43UA9800 televizyonumun ilk yazılımını talep ediyorum.Fabrikadan çıkan ilk yazılım. İlk yazılım Andriod 9 idi. Güncellemelerle Android 11 oldu. Çok kasıyor ve donuyor. Televizyonumun fabrikadan çıkan ilk full yazılımını talep ediyorum. 17MB170 ANAKART VAR.
haklısınız hocam aslında niyetim güncel yazılımı yeniden yüklemekti. ancak önceki versiyonlara geri düşürebilir miyim? elinizde eski versyionlar var mı?Tv de güncel yazılım yüklü
ustam yazılım yüklendi ama y,ne negatifPanel yazılımı verildi. yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Arşivimizde olan V.3.3.17.4haklısınız hocam aslında niyetim güncel yazılımı yeniden yüklemekti. ancak önceki versiyonlara geri düşürebilir miyim? elinizde eski versyionlar var mı?
Panel yazılımının etkin olması için yükledikten sonra tv yi uzaktan kumanda ile kapatın kırmızı standby ledi sabit yanmaya başladıktan 20-25 Saniye sonra tekrar çalıştırın ilk kuruluma dönderin kurulumunu yapın.ustam yazılım yüklendi ama y,ne negatif
söyledikleriniz harfiyen yapıldı ustam lakin yine aynıPanel yazılımının etkin olması için yükledikten sonra tv yi uzaktan kumanda ile kapatın kırmızı standby ledi sabit yanmaya başladıktan 20-25 Saniye sonra tekrar çalıştırın ilk kuruluma dönderin kurulumunu yapın.
vestel 17mb181tc ekranda toshiba yazıyor vestel yazması için logo yazılıma ihtiyaç var şimdiden teşekkürlerFull software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle yazınızı küçük harf ile yazın.
REGAL 32R4020H CİHAZIM REGAL YAZISI YAZDIKTAN SONRA HEMEN KAPANIYOR UYGUN YAZILIM TALEP EDİYORUM
TEŞEKKÜR EDERİM
Yardımlarınızı bekliyorum. By_Trol Sota teraspy1- Donanım orjinal.Anakart orjinal, anakart değişmedi.Panel orjinal, panel değişmedi.
Vestel 43UA9800 televizyonumun ilk yazılımını talep ediyorum.Fabrikadan çıkan ilk yazılım. İlk yazılım Andriod 9 idi. Güncellemelerle Android 11 oldu. Çok kasıyor ve donuyor. Televizyonumun fabrikadan çıkan ilk full yazılımını talep ediyorum. 17MB170 ANAKART VAR.