Ayağa kalksın 10 gofret borcum olsunsenin borcun artıyor o tv ayağa kalkarsa 5 gofretini alırım.
Ayağa kalksın 10 gofret borcum olsunsenin borcun artıyor o tv ayağa kalkarsa 5 gofretini alırım.
Oooo çocuklar bayram edecek desene yarın ilk işin gofreti dağıtmak olsun yazılımı verdim bildirim çanını kontrol.Ayağa kalksın 10 gofret borcum olsun
Evet denedim olmuyor fişi takıp çıkardım yine olmadı yazılım gerekli öncesinde burdan yazılım atıp yapmıştım düzelmiştiSıfırlama yaparak denediniz mi.?
Denedim malesef olmadı daha önce yazılım atarak düzeltmiştinim yine bu siteden yardımcı olun muştuSıfırlama yaparak denediniz mi.?
Söz atarım düzelsin 24 saat içinde 3 dosya indirme hakkım varmış başka hesaptan kaydolup sana ismimi yazsam ordan devam edebilir miyiz?Oooo çocuklar bayram edecek desene yarın ilk işin gofreti dağıtmak olsun yazılımı verdim bildirim çanını kontrol.
Çikolataların fotosunu buraya eklersin.
hesabına baktım uzun zaman önce indirmiş olmasın indirme kaydın yok. Yazılımı bildirim olarak gönderdimEvet denedim olmuyor fişi takıp çıkardım yine olmadı yazılım gerekli öncesinde burdan yazılım atıp yapmıştım düzelmişti
hesabın banlanır 2dk bekle.Söz atarım düzelsin 24 saat içinde 3 dosya indirme hakkım varmış başka hesaptan kaydolup sana ismimi yazsam ordan devam edebilir miyiz?
Tmm şimdi deneyip sonucu bildiririm. TeşekkürlerE erkbar yazılımları bildirim olarak gönderiyoruz. Sağ üstteki çana bak.
Tamamdır bekliyorumhesabın banlanır 2dk bekle.
Ne oldu sağ sola bakıyorsun hala indirsene yazılımı.?Tmm şimdi deneyip sonucu bildiririm. Teşekkürler
Bulamadım ki nerden ineceğini ona bakıyorum. sağ üstteki çanda sadece bildirimler var. programlar yokNe oldu sağ sola bakıyorsun hala indirsene yazılımı.?
Yine olmadı 5 dk bekledim ışık hızlı yanıp sönüyor başka birşey olmuyor ekrana ışık bile gelmiyor*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bildirimleri oku.Bulamadım ki nerden ineceğini ona bakıyorum. sağ üstteki çanda sadece bildirimler var. programlar yok