dostum görüntü ters ve likit panel yazılımı lazım panel yazılımı lazım birdeBildirim ile verilen yazılımı deneyip sonucu yazın
dostum görüntü ters ve likit panel yazılımı lazım panel yazılımı lazım birdeBildirim ile verilen yazılımı deneyip sonucu yazın
Donanım orijinal mi? Yazmamışsın farklı ana kart vs varsa yazman gerekirdi.dostum görüntü ters ve likit panel yazılımı lazım panel yazılımı lazım birde
Donanım orijinal mi? Yazmamışsın farklı ana kart vs varsa yazman gerekirdi.
Ben de dahil olmak üzere sizlere burada yardımcı olmaya çalışanlar esnaf ve çalışan kişilerdir. İşlerimizden fırsat buldukça kısa süreli de olsa foruma giriş yapıp yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yani zaman kısıtlı siz de bu kısıtlı sürede destek alabilmeniz için eksik bilgi vermemeniz lazım tekrar soruyorum donanım orijinal mi? Değişen parça var mı?
Anakart ve panel numarasının resimleri
Bu etiketin orijinal yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Dostlar bu televizyon logo da kalıyor full yazılımı var mı
donanım orjinal değişen parça yokBen de dahil olmak üzere sizlere burada yardımcı olmaya çalışanlar esnaf ve çalışan kişilerdir. İşlerimizden fırsat buldukça kısa süreli de olsa foruma giriş yapıp yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yani zaman kısıtlı siz de bu kısıtlı sürede destek alabilmeniz için eksik bilgi vermemeniz lazım tekrar soruyorum donanım orijinal mi? Değişen parça var mı?
Son verilen yazılımı yükleyin.donanım orjinal değişen parça yok
üstad son attığın yazılım oldu teşkkürlerBu etiketin orijinal yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba,
Kurtarma yazılımının indirme linkini verebilir misiniz? Açılmama sorunu yaşıyoruz biz de.
Teşekkürler şimdiden
Rica ederiz.üstad son attığın yazılım oldu teşkkürler
bir hatamız olduysa affola
Yazılımsal arıza değil led arızası var.Merhaba iyi çalışmalar,
ürünümün sorunu açılışta vestel yazısı geldikten sonra ses var görüntü yok şeklinde. Uydu vs. ses var görüntü yok. Ürün daha önce tamir görmedi.
OLDU ÜSTADIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın soncu yazın.