Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
farklı flash dene fat32-mbr olmasına dikkat et. Hala son yazılımı almıyorsa yapabilecek birşey kalmadı.Yine olmadı 5 dk bekledim ışık hızlı yanıp sönüyor başka birşey olmuyor ekrana ışık bile gelmiyor
farklı flash dene fat32-mbr olmasına dikkat et. Hala son yazılımı almıyorsa yapabilecek birşey kalmadı.Yine olmadı 5 dk bekledim ışık hızlı yanıp sönüyor başka birşey olmuyor ekrana ışık bile gelmiyor
Fat32 olduğunu nasıl anlarız flash belleğinfarklı flash dene fat32-mbr olmasına dikkat et. Hala son yazılımı almıyorsa yapabilecek birşey kalmadı.
Tamam indirdim yükledim çalışltı. 5 gofret borcum var Çok Çok Teşekkürler iyi çalışmlar.bildirimleri oku.
Rufus programını indir flash belleği fat32 dosya düzeni mbr olarak işaretleyip formatla.Fat32 olduğunu nasıl anlarız flash belleğin
İhtiyacı olan tanımadığın çocuklara verirsen sevinirim.Tamam indirdim yükledim çalışltı. 5 gofret borcum var Çok Çok Teşekkürler iyi çalışmlar.
Denedim olmadı yine başka bir problemi var teşekkür ederim uğrastırdım sizideRufus programını indir flash belleği fat32 dosya düzeni mbr olarak işaretleyip formatla.
eprom sorunlu olabilir bu durumda veriyi yazdırmazsınız.Denedim olmadı yine başka bir problemi var teşekkür ederim uğrastırdım sizide
Onuda televizyoncu halleder ben halledemem demi içinde parça değişecekeprom sorunlu olabilir bu durumda veriyi yazdırmazsınız.
eprom yazdırmak için ekipman gerekli. servisten yardım alman gerekecek.Onuda televizyoncu halleder ben halledemem demi içinde parça değişecek
Teşekkür ederimeprom yazdırmak için ekipman gerekli. servisten yardım alman gerekecek.
Bildirim ile verilen yazılımı deneyip sonucu yazın
Dostlar bu televizyon logo da kalıyor full yazılımı var mı