Panel yazılım talep konusunu görmediğini varsayarak bu konuyu açtığını düşünüyorum fakat alakasız 2 konusun altına, altıntı yaptığım mesajı yazmanıza anlam veremiyorum.17mb211 anakart ves490undl-2d-n02 panel yazılım ihtiyacım var elinde olan varsa teşekkür edirim
işe yaramadı derken.? ne olduğunu tam anlatınVerdiğiniz yazılım işe yaramadı başka yazılım varmı deneyebileceğim
Aynı şekilde devam ediyor kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönüyor açılmıyorişe yaramadı derken.? ne olduğunu tam anlatın
Boşuna mı kişiye özel indirme sistemini devreye aldık.!İyi günler elimde seg marka uydu alıcılı televizyon var. açılışta logo geliyor ekran kararıyor. 10 - 15 dk fişi çıkarıp takarken düzeliyor. acemice burdaki yazılımlardan bir kaçını yüklemeyi denedim. Şimdi seg yazısı geliyor biraz kötü pikselle. sonra ekran kapanıyor. Bana full yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
![]()
![]()
![]()
başka yazılım verdimAynı şekilde devam ediyor kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönüyor açılmıyor
sendeki yazılımın içeriğine bakmadım (boyutu büyük) önce klasörsüz deneUSB belleğe Zipten çıkartıp klasör olaraktan atmalıyım değil mi?
Var olmasına var da indiremedikten sonra ne işine yarayacak.!17mb140 ful yazılım indirme linki olan varmı
Yine olmadı başka bi sıkıntı mı var acaba televizyon dabaşka yazılım verdim
senin borcun artıyor o tv ayağa kalkarsa 5 gofretini alırım.Yine olmadı başka bi sıkıntı mı var acaba televizyon da