Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
son sürüm v137Ayakta zaten. SW_UPGRADE sorunundan dolayı yarın denemeyi planlıyorum. Sonrasında 1.3.6 mı 1.3.7 mi ne olur sanırsam. Harfli sürüm var şuan. 0.4.3i mi ne.
son sürüm v137Ayakta zaten. SW_UPGRADE sorunundan dolayı yarın denemeyi planlıyorum. Sonrasında 1.3.6 mı 1.3.7 mi ne olur sanırsam. Harfli sürüm var şuan. 0.4.3i mi ne.
Yazılım bildirim olarak gönderdim. kurulum talimatı ve indirme linkine Sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Merhaba Vestel 43f9510 tv'yi açtığımız zaman vestel yazısı gözüküyor sonra ekran gidiyor. hiç bir tamir vs. yapılmadı. Yazılımla alakalı gibi geliyor. Yardımcı olabilirseniz çok Teşekkür ederim :-)
En güncel yazılım yüklü
Mb130 v4 sürekli donma kasma sorunu yaşıyorum güncel yazılım veya uyumlu v5 yazılımı varmıdır
Hallettim. Önce verdiğiniz sürüme, oradan da 1.3.7'yi kurdum. Teşekkür ederim. Tema SEG'lerdeki gibi oldu ama göz kırpma ve vestel logosu duruyor.son sürüm v137
Resmini eklediğiniz etiket Vestel tv ye ait logonun Vestel olması kapatırken göz kırpması olması gereken bir durumdur.Hallettim. Önce verdiğiniz sürüme, oradan da 1.3.7'yi kurdum. Teşekkür ederim. Tema SEG'lerdeki gibi oldu ama göz kırpma ve vestel logosu duruyor.
Zaten. Onların durduğundan bahsettim sadece orada.Resmini eklediğiniz etiket Vestel tv ye ait logonun Vestel olması kapatırken göz kırpması olması gereken bir durumdur.
Eski anakartınız mb181tc, peki değişen kartın modeli nedir.?Merhaba, vestel 32h9510 tv icin panel yazilima ihtiyacim var, Anakart 17mb181tc, anakarti degistirdikten tv aciliyor ama ekranda logo veya baska birsey görünmüyor
Merhaba, Vestel 32H9510 icin panel yauilima ihtiyacim var, Anakart 17mb181tc, anakarti degistirdikten sonra tv aciliyor ama, ekranda logo dahil hicbirsey görünmüyor
Acilen bu yazılıma ihtiyacımız var öncelik verebilirseniz çok teşekkür ederim
Merhabalar tv telefunken logosundan sonra ekran gidiyor.Anakartım orjinal yazılım kaynaklı olabileceğini öğrendim yazılım alabilir miyim
Yazılım bildirim olarak gönderdim. kurulum talimatı ve indirme linkine Sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
başka flash bellek deneyin.Merhaba; dosyayı tarif edilen şekilde yükleme yaptık. Ekran da yükleme işlemi çıkıyor fakat yine ekran açılıp kapanmaya başlıyor. maalesef kurulum yapılamıyor