Teşekkürler hocam şuan daha hızlandıfull yazılım verildi.
Bu yeni aldığımız tv nin full yazılımı varmı acabaMerhaba Toshiba 55ua2363dt
Seri no 9055846 301037
En son çıkan Android TV yazılımını varmı acaba
Teşekkürler hocam şuan daha hızlandıfull yazılım verildi.
Bu yeni aldığımız tv nin full yazılımı varmı acabaMerhaba Toshiba 55ua2363dt
Seri no 9055846 301037
En son çıkan Android TV yazılımını varmı acaba
hocam bu modele kurtarma yazılımı gönderebilirmisiniz teşekkür ederim
Resimdeki rakamlar okunmuyor tv deki sorun nedir?
hocam bu modele kurtarma yazılımı gönderebilirmisiniz teşekkür ederim
Merhaba, maalesef bu da bir işe yaramadı :(Farklı yazılım için yetki verildi bildirimi kontrol edin.
Donanımsal arıza vardır.Merhaba, maalesef bu da bir işe yaramadı :(
tv ilk başta vestel yazısı gelıyordu yazılım attık şimdı vestel yazısı da gelmıyor yazılım atıyoruz flaş takıyoruz fişi cekıp ok tuşuna basıyoruz ama stadbay lambası gelmıyor ok tuşunu bırakınca sonra mavı lamba sabıt kalıyor bunun için ne yapmamiz lazim modell no 3d smart 55pf909055 lef tv sn7290198400156 yardımci olursanız sevınırımResimdeki rakamlar okunmuyor tv deki sorun nedir?
Başka yazılım verdim buda olmazsa servisten destek alın.Merhaba, maalesef bu da bir işe yaramadı :(
FULL yazılım verildi.
22PF5065S. MB82S oluyor. Tam yazılımı talep ediyorum.
cihazdaki sorun nedir.?Bu yeni aldığımız tv nin full yazılımı varmı acaba
Vermiş olduğunuz kurtarma yazılımı başarılı bir şekilde yüklendi emeğiniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.kurtarma yazılımı verildi.
Son sürüm oluyor değil mi?FULL yazılım verildi.
hayır 0.77 sürümü. sen cihazı ayağı kaldır güncellemeyi veririm.Son sürüm oluyor değil mi?
Ayakta zaten. SW_UPGRADE sorunundan dolayı yarın denemeyi planlıyorum. Sonrasında 1.3.6 mı 1.3.7 mi ne olur sanırsam. Harfli sürüm var şuan. 0.4.3i mi ne.hayır 0.77 sürümü. sen cihazı ayağı kaldır güncellemeyi veririm.