Vestel yazıp duruyor sonra kapanıyorcihazdaki sorun nedir.?
Vestel yazıp duruyor sonra kapanıyorcihazdaki sorun nedir.?
Tekrar merhaba hocam. Öncelikle teşekkürler; işe yaramadı maalesef, dediğiniz şekilde işlemi yapmaya çalıştığım zaman hiçbir işlem yapmıyor. Farklı USBler aracılığıyla da denedim. Vestel logosu geliyor daha sonrasında ekran kararıyor bir süre bekliyor hiçbir şekilde işleme girmiyor USBdeki dosya. Ekran karardıktan bir süre sonra kapanıyor, tekrar Vestel logosu geliyor...
Farklı yazılım için yetki verildi bildirimi kontrol edin.Tekrar merhaba hocam. Öncelikle teşekkürler; işe yaramadı maalesef, dediğiniz şekilde işlemi yapmaya çalıştığım zaman hiçbir işlem yapmıyor. Farklı USBler aracılığıyla da denedim. Vestel logosu geliyor daha sonrasında ekran kararıyor bir süre bekliyor hiçbir şekilde işleme girmiyor USBdeki dosya. Ekran karardıktan bir süre sonra kapanıyor, tekrar Vestel logosu geliyor...
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba iyi çalışmalar
32HA5100 17MB82S ürün için full yazılım ihtiyacım bulunmaktadır. Ürün logo geliyor açılmıyor kurtarma yazılımı attım fakat yine aynı arızam devam ediyor.
Yardımcı olabilirseniz memnun olurum .
MB140 olduğuna emin misin ona göre kurtarma yazılımı vereceğim.mrb kolay gelsin m140 panel vestelde kalıyor kart değişikliüği olmadı orjinal pnl:2339854 paz 202738748
yardımcı olursanız sevinirim
kurtarma yazılımı verildi.Vestel yazıp duruyor sonra kapanıyor
uygun panel yazılımı elimizde yok teraspy uygun olursa sizin için modifiye eder.17mb211 anakart için yazılım lazım panel ves395undc-2d-n01 tv de 17mb82 anaakrt vardı onun yerine 17mb211 taktım tv ters ve gamalı açtı elinde full yazılım olan varsa pylaşabilirmi vestel 40fa5050
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba arızalı seg marka tv için yazılım istiyorum. Arıza seg yazısı geliyor ve gidiyor sürekli
şekilde standby led yanıp sönüyor programlayıcım var dump dosyasıda olabilir. Teşekkürler
full yazılım verildi.Hocam bu tv için full yazılım yokmuydu babamlar kullanıyor ve fabrika ayarlarına getiriyorum 10-15 gün sonra tekrar kumandaya tepkisi çok geç oluyor. İlk günkü halindeki yazılıma çevirip herşeyi sıfırlarsam düzelir diye düşünüyorum