Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhaba 40pf7120 vestel yazıda kalıyor full yazılım verebılırmısınız tesekkurler sn:7276458 400095 pnl: 23202545
Merhaba full yazılımı yükledim ancak sorun aynı devam ediyor, anakart değişimi deneyecegimfull yazılım verildi. Yükledikten sonra sonucu bildirin.
yenisini cektim buyrunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Sabah size yazılım indirme yetkisi vermiştim.yenisini cektim buyrun
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba,
17MB140 için full yazılım ihtiyacım bulunmakta yardımcı olur musunuz?
Arka kapak fotoğrafını ve kart fotoğrafını ekte belirttim.
Problemim ise ekran komple karıncalı bir şekilde çıkıyor.
nasıl nerden indircehim bilmiyorum bana birsey gelmediSabah size yazılım indirme yetkisi vermiştim.
Tv arka kapak etiketi mb82 Ana kartlı bir tv ye ait orijinali mb140 değil çapraz kart değişimlerine ben yardımcı olamıyorum diğer arkadaşların cevabını bekleyin.Merhaba,
tv anakartı arızalanmıştı aynı anakart olan 17MB140 ile değiştirdim ve ekran ters duruyor panel yazılımı yüklenmesi gerekiyor sanırım yazılım konusunda yardımcı olur musunuz?
Sağ üst köşede bildirim çanı var tıkladığınızda sizi yazılıma ve talimata yönlendirir.nasıl nerden indircehim bilmiyorum bana birsey gelmedi
Main is 17MB140 ??. Cod panel (VES315xxx-xx-xx) ????.Merhaba,
tv anakartı arızalanmıştı aynı anakart olan 17MB140 ile değiştirdim ve ekran ters duruyor panel yazılımı yüklenmesi gerekiyor sanırım yazılım konusunda yardımcı olur musunuz?
tıkladım herhangıbı birsey cıkmadıı tekrar atarmsınSağ üst köşede bildirim çanı var tıkladığınızda sizi yazılıma ve talimata yönlendirir.
tesekkur ederım yazısmaların altında kalmıs sato atmıss görmedım sımdi netfilix yooutube acmıyor onu hallledebilirimiyiztıkladım herhangıbı birsey cıkmadıı tekrar atarmsın
tv oldu acıldı yooutube acmıyor cözebilirmiyiz tesekkurlertıkladım herhangıbı birsey cıkmadıı tekrar atarmsın
tesekkur ederım yazısmaların altında kalmıs sato atmıss görmedım sımdi netfilix yooutube acmıyor onu hallledebilirimiyiz