yazılım tedarik edilmiştir teşekkür ederim.cihaz orjinal mi.?
Kurtarma yazılımı verdim.evet anakart 17mb82
evet orjinal anakart değişmemiş 17 mb 82
kurtarma yazılımı verildi.selamüün aleyküm ustam bana 22pf5021bdvdli model tv için yazılım lazım cihaz açılıp kapanıyor
![]()
selamün aleyküm ustam bana 22pf5021 dvdli yazılım lazım cihaz açılıp kapanıyor 17mb82 kart orjinal kartı
![]()
size güncelleme yazılımı mı yazılım yoksa tv arızalı açılmıyor mu.?Kolay gelsin mb140 için güncelleme alabilir miyim dosta indiremedim bir türlü ev regal
![]()
Regal yazısı geliyor ve bir süre sonra kapanıyor. Hiç tamir görmedi. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Tv açılıyor regal yazısı geliyor bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor aynı işlemi iki kere kendi kendine yapıp tamamen kapanıyor. İlginiz için teşekkür ederim.size güncelleme yazılımı mı yazılım yoksa tv arızalı açılmıyor mu.?
kurtarma yazılımı indirmen için yetki verdim. Talimata uygun şekilde yazılımı yükle ve sonucu bildir.Tv açılıyor regal yazısı geliyor bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor aynı işlemi iki kere kendi kendine yapıp tamamen kapanıyor. İlginiz için teşekkür ederim.
Selamlar hocam. Yazılımı bulabildiniz mi acaba?Akşama kadar yazılımı sunucuya yüklerim.
Konuyu takip edin.
Hocam kusura bakmayın nerden ve nasıl indirmem gerekiyor yardımcı olursanız memnun olurum. Kusura bakmayınkaynuka, yazılım için indirme yetkisi verdim yükledikten sonra geri dönüş yapın.