UYDU menüsü yokFull software. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
UYDU menüsü yokFull software. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.32sc5600 seg marka tv var açılıp kapanıyor sürekli full yazılıma ihtiyacım var
Hayır yapmadım ama güncel yazılım yükledikten sonra bir süre kapanma problemi ortadan kalkıyor ama zamanla tekrarlıyor bu durum. Kumanda kısmı ise tam bir facia olabiliyor bazen. Fiziksel basma ile mi alakalı yoksa sistematik mi bilmiyorum bazen 5/10 saniye gecikmeli olarak işliyor kumanda. Önbellekle ilgili bir durum olabilir mi acaba?merhaba cihazınıza ilk kurum yapmayı denediniz mi.?
arşivde bu cihaza ait full yazılım ne yazık ki yok.
Değişen bir parçası yoktur.Ses var Arka led aydınlatma var Fakat Görüntü yok
TV ye ilk start verdiğim anda Tefefunken yazısı gelip sonrasında gidiyor. Arka aydınlatma ve ses var fakat panelde görüntü yok. Panel kartında vss, avdd... çıkışları da ilk fişe taktığım anda voltaj geliyor fakat Telefunken yazısı ile birlikte eş zamanlı kesiliyor. Sorun neyden kaynaklı...tavsiyeforumu.com
SN: 7481147 501805
Full yazılım alabilir miyim. İlk önce yazılımı denemek istiyorum.
menü 4725 yaparak çıktı görüntüsünü buraya eklermisiniz.Hayır yapmadım ama güncel yazılım yükledikten sonra bir süre kapanma problemi ortadan kalkıyor ama zamanla tekrarlıyor bu durum. Kumanda kısmı ise tam bir facia olabiliyor bazen. Fiziksel basma ile mi alakalı yoksa sistematik mi bilmiyorum bazen 5/10 saniye gecikmeli olarak işliyor kumanda. Önbellekle ilgili bir durum olabilir mi acaba?
Peki teşekkürlerarşivde bu cihaza ait full yazılım ne yazık ki yok.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Değişen bir parçası yoktur.Ses var Arka led aydınlatma var Fakat Görüntü yok
TV ye ilk start verdiğim anda Tefefunken yazısı gelip sonrasında gidiyor. Arka aydınlatma ve ses var fakat panelde görüntü yok. Panel kartında vss, avdd... çıkışları da ilk fişe taktığım anda voltaj geliyor fakat Telefunken yazısı ile birlikte eş zamanlı kesiliyor. Sorun neyden kaynaklı...tavsiyeforumu.com
SN: 7481147 501805
Full yazılım alabilir miyim. İlk önce yazılımı denemek istiyorum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazınMerhabalar,
28HD5400 28 inç VESTEL TV de fişi takılınca VESTEL logusu geliyor sonra bir süre boş ekranda bekleyip tekrar logo geliyor. Böylece tekrar ediyor. Etketini paylaşıyorum. Uygun yazılımı verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.vestel marka televizyonum için full yazılım rica edebilirmiyim.
SN: 7765872700269
Yazılım belirttiğiniz gibi yüklendi. Teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın