Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
tv ayarlarından cihaz güncellemesini kontrol edin.hayır nasıl yapabilirim, netflix aktif olmuyor mu yani benim televizyonda
tv ayarlarından cihaz güncellemesini kontrol edin.hayır nasıl yapabilirim, netflix aktif olmuyor mu yani benim televizyonda
Linkte cevap yazıldı.merhaba dostlar 40fd5050 televizyonum kendine kendine bozuldu açılışta vestel logosu geliyor sonra tekrar kapanıyor full yazılım verebilir misiniz? az önce mesajı yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
çalışan tv'de full yazılım ne işinize yaracak.!
cihazdaki sorun nedir. çok fazla bildirim geliyor gözden kaçabiliyor.kolay gelsin. 40FD5050, 7941930700037 serili tv için yazılım alabilir miyim? Sota size tekrar cevap verdim ama yanıt alamadım gözden kaçma ihtimaline karşı doğru konuya tekrar yazdım hata ettiysem affola
linkler sağlam yetkisiz indirilmeye karşı koruma var.Merhaba Vestel Smart 55fd7300 led tv için full yazılım lağzım.Sitedeki linler çalışmıyor.
cihazı açıyorum vestel logosu gelip gidiyor ve ışık yanıp sönmeye başlıyor fakat açılmıyor. Sotacihazdaki sorun nedir. çok fazla bildirim geliyor gözden kaçabiliyor.
Resmini eklediğiniz tv nin yazılımı güncel daha günceli yok.Merhaba Telefunken marka televizyonum var yazılım güncellesi yapmam lazım güncel yazılım nereden bulabilirim.
55TU7020 55" 4K SMART LED TV