G
gokdeniz101
Yeni Üye
- 15 Kas 2023
- 2
- 20
vestel marka televizyonum için full yazılım rica edebilirmiyim. cihazın değişen parçası yokturKonunun ilk mesajını okuyunuz.
SN: 7765872700269
vestel marka televizyonum için full yazılım rica edebilirmiyim. cihazın değişen parçası yokturKonunun ilk mesajını okuyunuz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.vestel marka televizyonum için full yazılım rica edebilirmiyim. cihazın değişen parçası yoktur
SN: 7765872700269
Rica ederim.Yazılım belirttiğiniz gibi yüklendi. Teşekkür ederim.
Yüklemek için 16GB Sandisk flash bellek kullandım.
Tekrar teşekkür ederim.
İyi günler dilerim.
Linki inceleyin.
Hi level TV açılmıyor stand by tuşu sürekli yanıyor forumunuzda genelde yazılımla düzeliyor yazılmış rica edebilir miyiz?
Konunun ilk mesajını okuyun.merhaba elimizde vestel 17mb130p yazılım gereken cihaz var yazılım linki atabilir misiniz şimdidien teşekkürler
Biraz geç gördüm, yazılım sonuç verdi. Teşekkür ederimkurtarma yazılımı verildi yükleyip geri dönüş yapın.
8 gün tv'siz nasıl durdunuz.Biraz geç gördüm, yazılım sonuç verdi. Teşekkür ederim
tv sorun tam olarak nedir.SN:7889692 700525
Merhabalar resimdeki tv'ye sahibim. Mümkünse full yazılım talep ediyorum. Bir de iptv kullanmak istiyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım? Bir ay kadar önce ss iptv uygulaması ile iptv kullanmayı denedim. Pcden çok güzel çalışan yayın televizyonda çok donuyordu ya da hiç açılmıyordu.
Elimizdeki en güncel yazılıma sahipsiniz.SN:7889692 700525
Merhabalar resimdeki tv'ye sahibim. Mümkünse full yazılım talep ediyorum. Bir de iptv kullanmak istiyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım? Bir ay kadar önce ss iptv uygulaması ile iptv kullanmayı denedim. Pcden çok güzel çalışan yayın televizyonda çok donuyordu ya da hiç açılmıyordu.