K
kaptan3883
Yeni Üye
- 12 Ağu 2021
- 12
- 27
https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb211-carbon.114/history son sürüm bu anakartıma uygun öyle gördüm fakat indiremiyorum bir türlü hata veriyor
cihazın etiketi bilgisiniz paylaşırmısınız.vestel smart tv 43ua9400 üstadlarımızın gönderdiği yazılımı yükledim ama 3d gürüntülerde ekranın alttan yarıya kadar problem var ekran bozuluyor yani sorun yeşil çubuk gibi görüntüler oluşuyor nolmal görüntülerde problem yok üstadların bana buradan verdikleri yazılım v2.15.25 anakart 100mb problemime çözüm bulabilirmisiniz
full yazılım atabilir misiniz
cihazdaki sorun nedirMerhaba
HI-LEVEL HL49FAL27/0216
BANA DA LÜTFEN
ustadım bizim özel yaşantımız ve yaşadığımız sorunlar var. Müsait oldukça sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.Merhaba ustalarım elinde 17mb181 kartlı Vestel tv için full yazılım var mı
Çok acil lazım
Anakart ve panel orijinal, arka etiketi ekledim.
yazılım indirmek için size yönetici izin vermeli. istediğiniz yazılımı için yetki verdimhttps://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb211-carbon.114/history son sürüm bu anakartıma uygun öyle gördüm fakat indiremiyorum bir türlü hata veriyor
fabrika ayarlarına dönerken fişi çekilmiş, standby da kalıyorcihazdaki sorun nedir
Teşekkürler indirdim kurdum sorunsuz en son sürüm bu hocam değil mi mb211 v0 anakart içinyazılım indirmek için size yönetici izin vermeli. istediğiniz yazılımı için yetki verdim
evet en son sürümü verdim.Teşekkürler indirdim kurdum sorunsuz en son sürüm bu hocam değil mi mb211 v0 anakart için
Anladım şuan sorunsuz yazılım yükledim ilk kurulumda yaptım fakat ss ip tvde bazı paneller görüntü vermiyor bilginiz varmıevet en son sürümü verdim.
Anladım şuan sorunsuz yazılım yükledim ilk kurulumda yaptım fakat ss ip tvde bazı paneller görüntü vermiyor bilginiz varmı
Allah eksikliğinizi vermesin, emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Kendi adıma konuşayım; birçok yazılımdan sorunu burada sizin sayenizde çözdüm. Yöneticilerin hepsine çok teşekkür ve selamlarustadım bizim özel yaşantımız ve yaşadığımız sorunlar var. Müsait oldukça sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Full yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin
Gözünüz aydın iyi günler dilerimAllah eksikliğinizi vermesin, emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Kendi adıma konuşayım; birçok yazılımdan sorunu burada sizin sayenizde çözdüm. Yöneticilerin hepsine çok teşekkür ve selamlar