1 Çevrimdışı

13as13

Yeni Üye
18 Tem 2023
3
24
Full yazılım verildi. Bildirimlerinizi kontrol edin.
Yükledikten sonra mutlaka geri dönüş yapın.
Hocam kolay gelsin iki farklı usb bellek ile denedim ama yine de olmadı, arızadan önce usb portu çalışıyordu bu arada, yazılım yükleme yapmadan direkt kapanıyor televizyon.

T Çevrimdışı

tugraali

Yeni Üye
17 Tem 2023
6
44
Merhaba. Kurtarma yazılımı verildi. Bildirimlerden kontrol edin. Yükleme sonucunu paylaşın.
İlginiz için teşekkür ederim. Verilen kurtarma dosyasını tarif edildiği gibi yüklemeye çalıştım. OK tuşuna basılı tutup fişi taktıktan sonra kırmızı standby lambası hızlı şekilde yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakıp bekliyorum ama yaklaşık 10 dakika beklememe rağmen herhangi bir şey olmuyor ve standby ışığı hızlı şekilde yanıp sönmeye devam ediyor. Dosya olarak önce Titanium verilmiş sonra Carbon dosyası verilmiş. Titanium link açılmadı ama Carbon olanı indirip işlem yapmaya çalıştığımda bahsettiğim şekilde oldu.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İlginiz için teşekkür ederim. Verilen kurtarma dosyasını tarif edildiği gibi yüklemeye çalıştım. OK tuşuna basılı tutup fişi taktıktan sonra kırmızı standby lambası hızlı şekilde yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakıp bekliyorum ama yaklaşık 10 dakika beklememe rağmen herhangi bir şey olmuyor ve standby ışığı hızlı şekilde yanıp sönmeye devam ediyor. Dosya olarak önce Titanium verilmiş sonra Carbon dosyası verilmiş. Titanium link açılmadı ama Carbon olanı indirip işlem yapmaya çalıştığımda bahsettiğim şekilde oldu.
Dosya farkı benim hatamdan kaynaklandı. Doğru olan erişim izninin olduğu yazılım. Mümükn olursa farklı bir bellekle denemeye çalışın. Bir ihtimal cihazın flash chipi ile ilgili sorun olmasında şüpheleniyorum ama diğer ihtialleri tamamen ortadan kaldıralım. USB belleğin boot sektörünü disk genius programı ile kontrol edin. GPT ise MBR' ye çevirin. Tekrar fat32 formatlayarak deneyin. Belleğin mümkünse 2.0 destekli olmasına ve 16 GB' tan büyük olmamasına dikkat edin. MB140' lar bellek seçtiği için alternatifleri kontrol ederek sonucu bildirirseniz sevinirim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ş Çevrimdışı
18 Tem 2023
3
24
Farklı konulara mesaj yazmak yerine aşağıdaki mesajı okuyun;

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki sorunu detaylı olarak yazın! Mümkünse sorunla ilgili GÖRSEL ekleyin.

16896882721651012536176291835535.jpg
bu şekilde görüntü bozuk ve ters

T Çevrimdışı

tugraali

Yeni Üye
17 Tem 2023
6
44
Dosya farkı benim hatamdan kaynaklandı. Doğru olan erişim izninin olduğu yazılım. Mümükn olursa farklı bir bellekle denemeye çalışın. Bir ihtimal cihazın flash chipi ile ilgili sorun olmasında şüpheleniyorum ama diğer ihtialleri tamamen ortadan kaldıralım. USB belleğin boot sektörünü disk genius programı ile kontrol edin. GPT ise MBR' ye çevirin. Tekrar fat32 formatlayarak deneyin. Belleğin mümkünse 2.0 destekli olmasına ve 16 GB' tan büyük olmamasına dikkat edin. MB140' lar bellek seçtiği için alternatifleri kontrol ederek sonucu bildirirseniz sevinirim.
Dediklerinizi harfiyen uyguladım ama değişen bir şey olmadı :( Kullandığım Flash Bellek 16 GB boyutunda. Flash belleği kontrol ettiğimde MBR ve FAT32 formatında görünüyor. FAT32 olarak biçimlendirip sadece verdiğiniz dosyaları attım içine. TV flash belleği okuyor, belleğin ışığı yanıp sönüyor ama TV hiç bir tepki vermiyor. Sadece standby ışığı hızlı bir şekilde yanıp sönüyor. Birkaç kez tekrarladım bu işlemi ama sonuç hep aynı :(

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Dediklerinizi harfiyen uyguladım ama değişen bir şey olmadı :( Kullandığım Flash Bellek 16 GB boyutunda. Flash belleği kontrol ettiğimde MBR ve FAT32 formatında görünüyor. FAT32 olarak biçimlendirip sadece verdiğiniz dosyaları attım içine. TV flash belleği okuyor, belleğin ışığı yanıp sönüyor ama TV hiç bir tepki vermiyor. Sadece standby ışığı hızlı bir şekilde yanıp sönüyor. Birkaç kez tekrarladım bu işlemi ama sonuç hep aynı :(
Maalesef anakart düzeyinde tamir ya da flash chipinin doğrudan yazılması gerekli. Normal koşullarda sadece yazılım kaynaklı problemlerde çözüm sağlayacak full yazılım ve kurtarma yazılımı işe yaramadı.

B Çevrimdışı

bildem41

Yeni Üye
18 Tem 2023
2
56
Selamün aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim

Regal 32R4020HA​

televizyon açılıp logodan sonra kapanıyor

IMG_0090826699086f3388db.jpg

IMG_0092.jpg
IMG_0091.jpg

S Çevrimdışı

saliheren6780

Yeni Üye
16 Nis 2023
12
35
Selam ustalar arka etiketini paylaştığım bu tv.de ledler çalışıyor ama resim yok full yazılım problemi çözer diye düşünüyorum yardım cı olabilirmisiniz

37247e9c-4f31-446c-954f-5d709d9cf437.jpg
6a0c02a8-2b37-4b50-8415-ea1375dbe8f6.jpg

Geri
Üst Alt