M Çevrimdışı

mavi60 

Yeni Üye
22 Ara 2018
21
46
Merhaba JVC 50VU73T model tv açılıyor logodan sonra kapanıyor kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor uygun yazılım verebilirmisiniz

WhatsApp-Image-2023-07-10-at-22.41.211b3f6d199d280ad7.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Selamlar, hi-level 32HL550 32" led tv standby dan açılışa geçmiyor. Besleme sağlam voltaj çıkışlarında bir problem yok. Eprom yazılımını tekrardan yüklemek istiyorum. Rom "bin" dosyası elinizde mevcut mu? Ana kart kod:17mb140tc teşekkürler.
Konunun ilk mesajını okuyarak gerekli tanımlayıcı bilgileri görsel olarak ekleyin. By_Trol By_Trol ustamla bir kontrol edelim.

M Çevrimdışı

mavi60 

Yeni Üye
22 Ara 2018
21
46
Logodan sonra standby ışığından kapanışı görüyor musunuz? Yoksa sadece ekran mı kararıyor?
standbye yanıp sönüyor (tv açılıyor logo geliyor 10sn sonra kapanıyor alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor) videosu var buraya yüklenmiyor ama tv kapanıyor

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tugraali

Yeni Üye
17 Tem 2023
6
44
seg32sbh5102535ff9d162eae6b.jpg

Merhaba, SEG 32SBH510 model televizyon hiç görüntü vermiyor. LED barları kontrol ettim hepsi çalışıyor, besleme ve maindboard kartında gözle görülür herhangi bir komponent arızası yok, diyot ve mosfet ölçümü yaptım herşey normal. TV açılınca 8 kere standby ışığı yanıp sönüyor, açılınca ses var görüntü gelmiyor. Yazılım ile çözülür mü bu sorun? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
seg32sbh5102535ff9d162eae6b.jpg

Merhaba, SEG 32SBH510 model televizyon hiç görüntü vermiyor. LED barları kontrol ettim hepsi çalışıyor, besleme ve maindboard kartında gözle görülür herhangi bir komponent arızası yok, diyot ve mosfet ölçümü yaptım herşey normal. TV açılınca 8 kere standby ışığı yanıp sönüyor, açılınca ses var görüntü gelmiyor. Yazılım ile çözülür mü bu sorun? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Herhangi bir donanım değişikliği yapıldı mı?

T Çevrimdışı

tugraali

Yeni Üye
17 Tem 2023
6
44
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Merhaba, yazılım yükleme işe yaramadı. Halen daha aynı sorun devam ediyor. Bundan sonraki izlemem gereken yol nedir? Arızayı besleme kartında mı yoksa mainboard kartında mı aramalıyım?

Geri
Üst Alt