Konunun ilk mesajını okuyarak gerekli tanımlayıcı bilgileri görsel olarak ekleyin. By_Trol ustamla bir kontrol edelim.Selamlar, hi-level 32HL550 32" led tv standby dan açılışa geçmiyor. Besleme sağlam voltaj çıkışlarında bir problem yok. Eprom yazılımını tekrardan yüklemek istiyorum. Rom "bin" dosyası elinizde mevcut mu? Ana kart kod:17mb140tc teşekkürler.
Logodan sonra standby ışığından kapanışı görüyor musunuz? Yoksa sadece ekran mı kararıyor?Merhaba JVC 50VU73T model tv açılıyor logodan sonra kapanıyor kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor uygun yazılım verebilirmisiniz
standbye yanıp sönüyor (tv açılıyor logo geliyor 10sn sonra kapanıyor alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor) videosu var buraya yüklenmiyor ama tv kapanıyorLogodan sonra standby ışığından kapanışı görüyor musunuz? Yoksa sadece ekran mı kararıyor?
Full yazılım verildi. Bildirimlerden kontrol edin. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.standbye yanıp sönüyor (tv açılıyor logo geliyor 10sn sonra kapanıyor alttaki kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor) videosu var buraya yüklenmiyor ama tv kapanıyor
Herhangi bir donanım değişikliği yapıldı mı?
Merhaba, SEG 32SBH510 model televizyon hiç görüntü vermiyor. LED barları kontrol ettim hepsi çalışıyor, besleme ve maindboard kartında gözle görülür herhangi bir komponent arızası yok, diyot ve mosfet ölçümü yaptım herşey normal. TV açılınca 8 kere standby ışığı yanıp sönüyor, açılınca ses var görüntü gelmiyor. Yazılım ile çözülür mü bu sorun? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Hiçbir değişiklik yapılmadı. TV durduk yere bu hale geldi.Herhangi bir donanım değişikliği yapıldı mı?
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Hiçbir değişiklik yapılmadı. TV durduk yere bu hale geldi.
MaalesefSelamlar, hi-level 32HL550 32" led tv standby dan açılışa geçmiyor. Besleme sağlam voltaj çıkışlarında bir problem yok. Eprom yazılımını tekrardan yüklemek istiyorum. Rom "bin" dosyası elinizde mevcut mu? Ana kart kod:17mb140tc teşekkürler.
Teşekkür ederim yardımın için televizyon açıldı.Full yazılım verildi. Bildirimlerden kontrol edin. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.Teşekkür ederim yardımın için televizyon açıldı.
Merhaba, yazılım yükleme işe yaramadı. Halen daha aynı sorun devam ediyor. Bundan sonraki izlemem gereken yol nedir? Arızayı besleme kartında mı yoksa mainboard kartında mı aramalıyım?Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.