Cihazin SN numarasını buraya yazarmısıniz.
Stand by ışığı yanıp sönüyor, görüntü ve logo çıkmıyor.Çekirdek yazılım elinizde mevcut ise yükleyip kontrol etmek istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Full yazılım verildi yükleyip bilgi verin.bu tv kırmızı ışık yanıp sönüyor rica etsem yazılımı varsa kolay gelsin
Full yazılım verildi. Bildirimlerinizi kontrol edin.Merhabalar;
ekte bilgilerini verdiğim televizyon açıldığında ışığı yanıp yanıp sönüyor ve vestel yazısı iki kere ekrana geldikten sonra kendini kapatıyor televizyon açılmıyor. Televizyonda hiçbir değişiklik yapılmadı. Full yazılım talep ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
teşekkürler oldubu tv kırmızı ışık yanıp sönüyor rica etsem yazılımı varsa kolay gelsin
Cihazın seri no silinmiş, elimdeki yazılımı attım düzeldi, çok teşekkür ederim.Cihazin SN numarasını buraya yazarmısıniz.
TV arka etiketini paylaşınız.Merhaba,
Vestel LED TV 'me ait güç kartimin devre şemasını nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz.?
Merhaba. Kurtarma yazılımı verildi. Bildirimlerden kontrol edin. Yükleme sonucunu paylaşın.Merhaba, yazılım yükleme işe yaramadı. Halen daha aynı sorun devam ediyor. Bundan sonraki izlemem gereken yol nedir? Arızayı besleme kartında mı yoksa mainboard kartında mı aramalıyım?
Full yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip sonucu paylaşın.