Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Bu arkadaşa yazılım verme üstadım.Rakamlar okunmuyor.
Bu arkadaşa yazılım verme üstadım.Rakamlar okunmuyor.
Işık sönüyor derken standby ledi mi? Bir de logonun bulunduğu yere ya da kumanda dan menüyü açarak panele çok yakından ışık kaynağı (Telefon flaşı) ile bakar mısınız? görüntü var mı?Merhabalar televizyon açılırken Regal logosu gelir gelmez tekrar kapanıyor ışık sönüyor yazılım çözermi işi
+ Ses varmı kanal değiştirerek kontrol edin.Merhabalar televizyon açılırken Regal logosu gelir gelmez tekrar kapanıyor ışık sönüyor yazılım çözermi işi
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımsal arıza yok. Led veya güç kartı arızası var.Dediğiniz gibi baktım evet ilk başta arka aydınlatma yanıyor hemen sönüyor fenerle bakınca görüntü var
LED barlar böyle arıza yapar mı başta açılıp sonra kapanma yoksa güç kartına mi bakılma liYazılımsal arıza yok. Led veya güç kartı arızası var.
Ledlerin biri veya daha fazlası kısa devre olursa yada değer kaybederse yangın çıkmaması için güç kartı anında korumaya geçer ledlerin enerjisini keser kısacası az akım çekilirse de tam tersi çok akım çekilirse de güç kartı ledlerin enerjisini keser bu arada logo görünür.LED barlar böyle arıza yapar mı başta açılıp sonra kapanma yoksa güç kartına mi bakılma li
yazilimi indirdim televizyon acildi hersey icin teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
Rica ederim.yazilimi indirdim televizyon acildi hersey icin teşekkürler