Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
full yazılım verildi, bildirimlerinizi kontrol edip sonucu mutlaka yazın.MB 130 anakart modeli abi yazılım buldunuz mu
full yazılım verildi, bildirimlerinizi kontrol edip sonucu mutlaka yazın.MB 130 anakart modeli abi yazılım buldunuz mu
yazılım güncelleme talep konusu aşağıdaTelevizyonda hiçbir değişiklik yok.
Yazılım güncellemesi rica edebilir miyim
Oraya da yazdım herhangi bir dönüş olmadı.yazılım güncelleme talep konusu aşağıda
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
konulara sırayla okuyarak gidiyorum. oradaki mesajınızı cevapladım.Oraya da yazdım herhangi bir dönüş olmadı.
bu konunun ilk mesajını okursanız tabi ki.kurtarma yazılımı lazım yardımıcı olurmusunuz ?
Mb95 Tv deki Sorun nedir?
Bu cihazın yazılımını öğrenebilir miyim ve varsa indirme linkini alabilir miyim hocam ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
Merhaba hocam yukarda görselde bulunan cihaz tamamen orjinal hiçbir kart değişmedi. cihaz açılıp geri kapanıyor bu cihaza yazılım talep edebilir miyim kolay gelsin hayırlı bayramlar şimdiden.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor Yükleme yaptıktan sonra sonucu yazın.
Anakart ya da panel değişimi yapılmadı
vestel 32fb5000 açılışta logo ekranında kalıyor açılmıyor.. Hangi yazılımı yüklemeliyim ? Teşekkürler...
Bildirimleri kontrol ettim hocam göremedim tekrardan verebilirmisiniz ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.