P
pgsteknoloji
Yeni Üye
- 23 Haz 2023
- 7
- 35
Merhaba ürünün anakart değişimi olmadı anakartın üstünde 17mb82S yazıyor full yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
TV' deki sorunu da paylaşınız.Merhaba ürünün anakart değişimi olmadı anakartın üstünde 17mb82S yazıyor full yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Uydu sinyali görüyor, kanal görünmüyor durumunun bir ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?Merhabalar, babamların evdeki SEG 39226M FHD uydu alıcılı televizyonun uydu alıcısı çalışmaz oldu. Udyu sinyali görüyor ancak kanal göstermiyor. yazılım güncelleme ile düzelebilir bir problem midir? Daha önceden panel ya da anakart değişmedi ancak tvnin arka aydınlatma led lamabaları değişti.
Şimdiden degerli yorumlarınız için teşekkürler.
burakarslan
Merhabalar,Uydu sinyali görüyor, kanal görünmüyor durumunun bir ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Konunun ilk mesajını OKUYUN!Yazilim indiricem yardim
Televizyonunuzda en son sürüm bulunmakta.
Merhaba
Tvde değişen bir parça bulunmamakla beraber burdan yıllar önce indirdiğim ama nasıl yaptığımı da haturlamadığım bir yazılım yükledim.
Televizyonumda Netflix uygulaması olmadığından daha önce yine bu siteden yazılım indirip kurmuştum. Yine Netflix yok fakat İos telefonumdan bağlantı gönderip netflixi açabiliyorum. Blutv için aynı işlemi yapmaya çalıştığımda apple tv istiyor. Yeni bir yazılım yükleyebilir miyim? Yüklersem çalışır mı? Hangi versiyonu yüklemem gerekiyor?
Merhaba
Tvde değişen bir parça bulunmamakla beraber burdan yıllar önce indirdiğim ama nasıl yaptığımı da haturlamadığım bir yazılım yükledim.
Televizyonumda Netflix uygulaması olmadığından daha önce yine bu siteden yazılım indirip kurmuştum. Yine Netflix yok fakat İos telefonumdan bağlantı gönderip netflixi açabiliyorum. Blutv için aynı işlemi yapmaya çalıştığımda apple tv istiyor. Yeni bir yazılım yükleyebilir miyim? Yüklersem çalışır mı? Hangi versiyonu yüklemem gerekiyor?
Tv arkasındaki etiketi paylaşırmısınız.4K SMART 55UD8400
SN . 7942383701849
Nolur yazılım verin TV ışığı yanıp sönüyor TV nin yazılım çöktü sanırım
4K SMART 55UD8400
SN . 7942383701849
Nolur yazılım verin TV ışığı yanıp sönüyor TV nin yazılım çöktü sanırım
Tv arkasındaki etiketi paylaşırmısınız.
Tv arkasındaki etiketi paylaşırmısınız.
MB 130 anakart modeli abi yazılım buldunuz mu ?????
Merhaba. 55PUS6031S/12 TV'm sürekli olarak yeniden başlatılıyor. Aydınlatma iyi ve Philips logosu görünüyor. Panel VES550QNDS-2D-U12'dir. Anakart 17MB120 Firmware konusunda bana yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler