By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Arşivde yok ilerleyen dönemlerde olabilir.cevap yazmışsınız şimdi gördüm teşekkürler full yazılımının olmamasının nedeni ne olabilir merak ettim :(
Arşivde yok ilerleyen dönemlerde olabilir.cevap yazmışsınız şimdi gördüm teşekkürler full yazılımının olmamasının nedeni ne olabilir merak ettim :(
ustam çok teşekkürler sıkıntısız çalışıyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.Merhaba tv önünde bulunan ışık yanıp sönüyor fakat açılmıyor yazılım paylasabilecek arkadaş varmi
Rica ederim.ustam çok teşekkürler sıkıntısız çalışıyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.benimde kırmızı ekran yanıyor.kumandadan basınca yanıp yanıp dönüyor sonra yine sabit kalıyor. bu siteden bi yazılım yükledim ama tv yüklemedi. yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
selamın aleyküm Ustalarım kolay gelsin tv seg yazısında kapanıp açılıyor anakart 17mb140 kurtarma yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim
Yardım ve desteĝiniz için cokk teşekkürederim Allah emeklerinizin karşılıgını versin inşallah tv açıldı sorunsuz çalışıyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
güle güle kullanın.Yardım ve desteĝiniz için cokk teşekkürederim Allah emeklerinizin karşılıgını versin inşallah tv açıldı sorunsuz çalışıyor
Hocam çok teşekür ederim sorun çözüldü sayenizdeYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
güle güle kullanın.Hocam çok teşekür ederim sorun çözüldü sayenizde
Rica ederim.Hocam çok teşekür ederim sorun çözüldü sayenizde
aynı bu tv nin kurtarma yazılımı bulamadım banada acil lazım yardım edermisinizÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Pixellence super slim full hd 26850 26 lcd tv SN : 6512659 900032 PNL : 30061788 VPAZ : 20223760 mavi isikta kaliyorr Yazılımı yok olsa bile özel bir cihaz ile yükleniyor. Besleme kartı arızalı olabilir.tavsiyeforumu.com
Mesajınızı taşıdım. Bu konunun ilk mesajını okuyun ve gerekli bilgileri paylaşın. Yazılım sizin cihazınızın bilgilerine özel olarak verilecektir. Ayrıca cihazdaki problemi detaylı olarak anlatın.aynı bu tv nin kurtarma yazılımı bulamadım banada acil lazım yardım edermisiniz