N
Naturelboy
Yeni Üye
- 2 Ara 2021
- 1
- 41
Merhaba mb211s jvc v3 yazılım ihtiyacım var
Konunun ilk mesajını OKUYUN!Merhaba mb211s jvc v3 yazılım ihtiyacım var
Link yok başka bi yerde buldum zipli iki dosyayıda klasöre çıkarttım USB yi fat 32 ye göre biçimlendirdim klasörü zipsiz olarak USB ye attım ok tuşuna basarak fişi taktım bekledim ama olmadı Vestel 48fd5400 17mb140linkte carbon olan yazılımı yükleyiniz.
MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok. Yazılımlar ok tuşu...tavsiyeforumu.com
Konunun ilk mesajını okuyun.Link yok başka bi yerde buldum zipli iki dosyayıda klasöre çıkarttım USB yi fat 32 ye göre biçimlendirdim klasörü zipsiz olarak USB ye attım ok tuşuna basarak fişi taktım bekledim ama olmadı Vestel 48fd5400 17mb140
Ümit belki mi de arızalı olabilir ,veya minin çözünürlüğü tvden farklı da olabilir ,bence mi yi farklı bir tvde monitörde v.s gibi yerde de denesin derim ben naçizane![]()
kutudan çıkan adaptörü kullanıyorum. CEC ayarı devre dışı. Hem TV hem stick 4K normalde.Aynen Sayın Emmi. Benim aklıma birincisi çözünürlük, ikincisi hdmi cec ayarı geldi. Son olarak eğer miye gücü TV üzerinden aldırıyorsa belki yetersiz geliyor olabilir diye düşündürdü. Bir ihtimal adaptör de yeterli gelmiyor olabilir çünkü TV' de daha yüksek çözünürlük ya da upscaling ile açmaya çalışacak. Monitörün boyutunu bilmiyorum ama TV ile kıyaslanacak boyutta olduğunu sanmıyorum.
Bu arada geçen süre içinde mi yi başka bir yerde deneme fırsatı oldu mu acabakutudan çıkan adaptörü kullanıyorum. CEC ayarı devre dışı. Hem TV hem stick 4K normalde.
TV kurulumu yeni yapıldı diye hatırlıyorum. Bir şey mi denediniz?
başka tvde deneme şansım yok maalesef. Samsung 4k monitörüm var onda deniyorum sorunsuz çalışıyor.Bu arada geçen süre içinde mi yi başka bir yerde deneme fırsatı oldu mu acaba![]()
By_Trol yazılım konusunda yardımcı olur musun 4 de eve gideceğim deneyeyim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.selamın alyküm
ustam bana regal 24R4015H 17MB140 kurtarma yazılımı lazım
SN:7853964 700042
Teşekürler
selamın alyküm
ustam bana regal 24R4015H 17MB140 kurtarma yazılımı lazım
SN:7853964 700042
Teşekürler
Arşivde yok ilerleyen dönemlerde olabilir.cevap yazmışsınız şimdi gördüm teşekkürler full yazılımının olmamasının nedeni ne olabilir merak ettim :(