Eğer panel etiketi, anakart ve TV kasası üzerindeki etiket görsellerini paylaşabilirseniz, yokoono ustamız yazılım temininde daha rahat olacaktır. Teşekkürler.
I have such a motherboard and I want to adapt it to this matrix model
Eğer panel etiketi, anakart ve TV kasası üzerindeki etiket görsellerini paylaşabilirseniz, yokoono ustamız yazılım temininde daha rahat olacaktır. Teşekkürler.
Tam olarak söndüğünde tv çalışmış oluyor kapattığınızda da zaten standby ışığı sabit yanar olması gereken budur. Işık söndüğünde tv açıldığında ses var mı? Ses varsa ve tv nin arka kapak üst havalandırma peteklerinden içeri baktığınızda noktasal da olsa beyaz ışık görünmüyorsa led arızası vardır arıza yazılımsal değildir. Bütün bu yazdıklarımı sizin yanlış bir yazılım yüklemediğinizi düşünerek yazdım.Hayır yanıp sönüyor sonra tam olarak sönüyor. Kapatınca sabit yanıyor.
Sizlerin deHayırlı, bereketli işleriniz olsun ustam. Hayırlı cumalar bu arada.
Hayır yüklemedim. Fakat dediğiniz gibi hiç ışık yok ayrıca seste yok. Sanırım tamir istiyor. Çok teşekkür ederim kıymetli bilgileriniz için.Tam olarak söndüğünde tv çalışmış oluyor kapattığınızda da zaten standby ışığı sabit yanar olması gereken budur. Işık söndüğünde tv açıldığında ses var mı? Ses varsa ve tv nin arka kapak üst havalandırma peteklerinden içeri baktığınızda noktasal da olsa beyaz ışık görünmüyorsa led arızası vardır arıza yazılımsal değildir. Bütün bu yazdıklarımı sizin yanlış bir yazılım yüklemediğinizi düşünerek yazdım.
Çok teşekkürler.Sizlerin de
1. What code does the original motherboard have?
I have such a motherboard and I want to adapt it to this matrix model
Standby ışığı tamamen sönüyor mu? Eğer tamamen sönüyorsa panel yüzeyine (Çok yaklaşarak) flaş ışığı gibi bir ışık tutun ve gezdirin. Eğer belli belirsiz bir görüntü görüyorsanız led bar arızasıdır. O da yoksa anakart ya da besleme kartı tamamen kontrol edilecek demektir.Hayır yüklemedim. Fakat dediğiniz gibi hiç ışık yok ayrıca seste yok. Sanırım tamir istiyor. Çok teşekkür ederim kıymetli bilgileriniz için.
Evet tamamen sönüyor fakat diğer dediğinizi yapmam mümkün değil lakin elektronik kısımdan pek anlamam. İlginize teşekkür ederim.Standby ışığı tamamen sönüyor mu? Eğer tamamen sönüyorsa panel yüzeyine (Çok yaklaşarak) flaş ışığı gibi bir ışık tutun ve gezdirin. Eğer belli belirsiz bir görüntü görüyorsanız led bar arızasıdır. O da yoksa anakart ya da besleme kartı tamamen kontrol edilecek demektir.
1. Jaki kod ma przetłumaczoną płytę główną?
2. Jakim kodem panel gestów?
3. Czy rozumiesz gest LVDS w tej samej pozycji?
Elektronik kısmına müdahale etmenizi bizde kesinlikle önermeyiz! Hele ki bu alanda profesyonel değilseniz. Benim sizden yapmanızı rica ettiğim tek şey, TV ön tarafına geçmeniz, izlediğiniz yüzey olan panelin yüzeyine bir ışık kaynağı tutup bakmanız. Eğer sadece led barlar arızalıysa panelde görüntü göreceksiniz. O yüzden denemenizi istedim.Evet tamamen sönüyor fakat diğer dediğinizi yapmam mümkün değil lakin elektronik kısımdan pek anlamam. İlginize teşekkür ederim.
I have nothing for 17MB110P and LM215WF4-TLG1 panel.
Yes, the lvds chip are in the same position on the LM215WF4-TLG1 matrix
matrix power switched from 12V to 5V
Dediğinizi şimdi anladım ve uyguladım tam da dediğiniz gibi panelde görüntü var sayenizde arızayı tespit ettik çok sağolun.Elektronik kısmına müdahale etmenizi bizde kesinlikle önermeyiz! Hele ki bu alanda profesyonel değilseniz. Benim sizden yapmanızı rica ettiğim tek şey, TV ön tarafına geçmeniz, izlediğiniz yüzey olan panelin yüzeyine bir ışık kaynağı tutup bakmanız. Eğer sadece led barlar arızalıysa panelde görüntü göreceksiniz. O yüzden denemenizi istedim.
Rica ederiz. Sizinle ilgili mesajlara, mesajın sağ köşesindeki beğen butonu ile tepki bırakabilirseniz (Beğenme zorunluluğu kesinlikle yoktur. ) çok seviniriz. By_Trol ustamıza da çok teşekkürler.Dediğinizi şimdi anladım ve uyguladım tam da dediğiniz gibi panelde görüntü var sayenizde arızayı tespit ettik çok sağolun.
possibly for T215HVN01.1?I have nothing for 17MB110P and LM215WF4-TLG1 panel.