Standby ışığı sabit mi yanıyor?
Merhabalar televizyon orjinal donanımdır. Bildiğim kadarıyla mb120 anakarttır. Şu anda standby ışığı yanıyor fakat açılmıyor. Mümkün ise tam yazılım ile denemek isterim. Varsa başka öneriniz memnun olurum. Teşekkür ederim.
Lütfen mesajlarınızı TÜRKÇE ya da INGILIZCE yazınız. Ayrıca yazılım isteğinizi aşağıdaki kurallara göre GÖRSEL olarak bilgilerinizi paylaşarak yapınız;Witam dobrzy ludzie potrzebuje full firmware TELEFUNKEN TE22275B35TXG matrix LM215WF4 TLG1
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor hangi yazılımı yüklemeliyim.
Size yazılım verildi.
Size yazılım verildi.
Üyemiz soruyu kendisine sandı sanırım ustam. Yine çok hızlısınız. Bir soruyla iki çözüm. Elinize sağlık.Standby ışığı sabit mi yanıyor?
Witam, w moim archiwum nie ma oprogramowania do produkcji poza Turcją. yokoono master może ci pomóc, oznaczyłem go, zobaczy korespondencję i pomoże, gdy zaloguje się na forum.Hello good people, need full firmware TELEFUNKEN TE22275B35TXG matrix LM215WF4 TLG1
Vaktim sınırlı işime bakmam lazım kısıtlı sürede yardımcı olmaya çalışıyorumÜyemiz soruyu kendisine sandı sanırım ustam. Yine çok hızlısınız. Bir soruyla iki çözüm. Elinize sağlık.
Size soru sormuştum ( Standby ışığı sabit mi yanıyor) Cevap yazmadınız vaktim sınırlı idi foruma bir sonraki giriş yaptığımda size yardımcı olmaya çalışırım.
Merhabalar televizyon orjinal donanımdır. Bildiğim kadarıyla mb120 anakarttır. Şu anda standby ışığı yanıyor fakat açılmıyor. Mümkün ise tam yazılım ile denemek isterim. Varsa başka öneriniz memnun olurum. Teşekkür ederim.
Hayırlı, bereketli işleriniz olsun ustam. Hayırlı cumalar bu arada.Vaktim sınırlı işime bakmam lazım kısıtlı sürede yardımcı olmaya çalışıyorum
Hello good people, need full firmware TELEFUNKEN TE22275B35TXG matrix LM215WF4 TLG1
Witam, w moim archiwum nie ma oprogramowania do produkcji poza Turcją. yokoono master może ci pomóc, oznaczyłem go, zobaczy korespondencję i pomoże, gdy zaloguje się na forum.
Google translate
Hayır yanıp sönüyor sonra tam olarak sönüyor. Kapatınca sabit yanıyor.Standby ışığı sabit mi yanıyor?