2 tane usb bellekte denedim 16 GB ve 32 gbYaptığınız işlemleri buraya da yazar mısınız? Bir de bellek MBR boot sektörlü non-bootable Fat32 formatlandı mı?
Biçimlendirden fat32 olarak Biçimlendirdim
2 tane usb bellekte denedim 16 GB ve 32 gbYaptığınız işlemleri buraya da yazar mısınız? Bir de bellek MBR boot sektörlü non-bootable Fat32 formatlandı mı?
2 yada 4gb varsa onunla deneyin.2 tane usb bellekte denedim 16 GB ve 32 gb
2 tane usb bellekte denedim 16 GB ve 32 gb
Bu diske daha önce windows 10 kurulum imajı yazdırdınız mı?
Mevcut panele göre full yazılım olmaz.
Anakartınıza uygun yazılım verilir.
Görüntüde hata olursa ayrıca panel yazılımı verilir.
şuan cihazda ki sorun nedir.?
Panelin bozuk görüntüsünü ve arkasındaki etiketin tamamının görüntüsünü gönderin. Yukarıda paylaştığınız görsel COF besleme kartının üzerindeki etiket. Takılı olan anakart görseli yukarıdaki ise onaylayın.Cevabınız için teşekkürler.
Cihaza yanlış yazılım attım,
Anakarta uygun yazılım + yeni takılan panele uygun panel yazılımına ihtiyacım var.
aslında bir mb62 yazılımı buldum ama anakartıma tam uyumlu değil görüntü ters ve yanık, hdmi lardan birini görmüyor.
ilginiz için tekrar teşekkürler
kolay gelsin saygılar
MB62 yazılımlarına şuan ulaşmak çok zor.Merhaba ustalarım
Vestel 32vh6020
Anakart 17mb62-2.5
daha önce panel değişti yeni panelin etiketi resimde var
Mevcut panele uygun ful yazılıma ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim. Saygılarımla
Resimdeki anakart takılı olan anakart.Tv nin paneli bir süre önce kırılmıştı, Farklı bir panel takıldı ve panel yazılımı atıldı. Bir sorun yoktu. Taki ben Ben güncelleme yapayım derken yanlış bir yazılım atıncaya kadar. Tamiratın yapıldığı ilden taşındığım için değişimi yapan yere ulaşma şansımda yok.Panelin bozuk görüntüsünü ve arkasındaki etiketin tamamının görüntüsünü gönderin. Yukarıda paylaştığınız görsel COF besleme kartının üzerindeki etiket. Takılı olan anakart görseli yukarıdaki ise onaylayın.
ilginize teşekkürler.Sayın C cozlemis;
Şimdi önce bir netleştirelim;
Anakart bu;
Panel bu;
Güncel bozuk görüntü bu;
Bunlar doğru ise önce görüntüyü panelin tamamı görünecek şekilde alın. Tersliği, düzlüğü v.s. görünmüyor. İkincisi son mesajınızdaki panel etiketi gibi bir etiket şu anki panelde de yok mu? Asıl o etiket gerekli. Eğer bunları bulabilirsek diğer ustalarımıza panel yazılımı sorarız. Eğer varsa en azından TV şu an çalışır hale gelir, uygun bir zamanda Sota Başkan gerekli yazılımı arşivinden ayıklayabilirse onu paylaşır tamamen düzeltmiş oluruz.
Bendeki mb62 içinde umarım uygun yazılım olur.Sayın C cozlemis;
Şimdi önce bir netleştirelim;
Anakart bu;
Panel bu;
Güncel bozuk görüntü bu;
Bunlar doğru ise önce görüntüyü panelin tamamı görünecek şekilde alın. Tersliği, düzlüğü v.s. görünmüyor. İkincisi son mesajınızdaki panel etiketi gibi bir etiket şu anki panelde de yok mu? Asıl o etiket gerekli. Eğer bunları bulabilirsek diğer ustalarımıza panel yazılımı sorarız. Eğer varsa en azından TV şu an çalışır hale gelir, uygun bir zamanda Sota Başkan gerekli yazılımı arşivinden ayıklayabilirse onu paylaşır tamamen düzeltmiş oluruz.
yazilim verildi bildirimi kontrol edin.48ua9300 vestel tv m vestel ekranında kalıyor gerisi gelmiyor full yazılım gerekiyor. seri nosu 7474742
çok tesekkur ederim çalıştı.yazilim verildi bildirimi kontrol edin.
talimata uygun şekilde yüklemeyi yapıp geri dönüş yapınız.