K Çevrimdışı

ksknyagmur

Yeni Üye
2 May 2023
1
26
tomatik konumdadır. Esnek veya Kapalı konuma
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Aynı sorunu yaşıyorum öğrenciyim linki tekrar paylaşma şansınız var mıdır?

A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

merhaba hocam 17mb230 full yazılımı arıyorumda, dosya herkese açık değil. erişebilme imkanım var mı? samsung panel yerine lg panel taktım, panel yazılımını atmak isterken görüntü tamamıyle gitti.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba hocam 17mb230 full yazılımı arıyorumda, dosya herkese açık değil. erişebilme imkanım var mı? samsung panel yerine lg panel taktım, panel yazılımını atmak isterken görüntü tamamıyle gitti.
Eski panel, yeni panel etiketleri ya da bilgileri, TV arka etiket görseli, Anakart değiştiyse Eski ve yeni anakart görsellerini paylaşır mısınız? Anakarta yeni taktığınız panelin uyumluluğu hakkında bir bilginiz var mı?

A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
Eski panel, yeni panel etiketleri ya da bilgileri, TV arka etiket görseli, Anakart değiştiyse Eski ve yeni anakart görsellerini paylaşır mısınız? Anakarta yeni taktığınız panelin uyumluluğu hakkında bir bilginiz var mı?
eski panel samsung yeni panel lg. anakart değişmedi, sanırım yanlış panel yazılımı attım bu yüzden görüntü gitti

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
eski panel samsung yeni panel lg. anakart değişmedi, sanırım yanlış panel yazılımı attım bu yüzden görüntü gitti
Bilgileri yukarıda listelediğim gibi detaylı ve görsellerle verebilirseniz, ustalarımız buna uygun yazılımı sizlerle paylaşacaktır. Yanlış yazılım yüklemesi sonucu cihazda daha fazla problemle karşılaşmamanız için uygulanan bir prosedürdür.

A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
Bilgileri yukarıda listelediğim gibi detaylı ve görsellerle verebilirseniz, ustalarımız buna uygun yazılımı sizlerle paylaşacaktır. Yanlış yazılım yüklemesi sonucu cihazda daha fazla problemle karşılaşmamanız için uygulanan bir prosedürdür.

yeni takılan panel
a1be5ac218a01c867.png
bb4adb30d29f3a703.png
c.png
dd937f70be03e6ead.png

kimsede yok mu ustalar

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mgibon233

Yeni Üye
30 Nis 2023
3
44
Tv donanımı orijinal mi? Ana kartın resmini buraya ekleyin
İlginizi için tesekkür ederim.

Geçen senelerde aynı sorundan tamir görmüştü, donanım değişikliği oldumu bilmiyorum açıkcası. Anakartın resmini çekmek için, televizyonu açmaya cesaret edemiycem sanırım. Aşağıdaki resim yeterli midir ?

IMG_20230502_204406.jpg

Geri
Üst Alt