By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
oldu kardeşim teşekkür ederim
oldu kardeşim teşekkür ederim
Merhaba. Güle güle kullanın. Full yazılım normalde core yazılımı da içerir. Tüm yazılım grubunu günceller. By_Trol üstadımız bugünlük forumdan ayrıldı. Yarın geldiğinde gerekli olursa yazılımı paylaşacaktır. Kolay gelsin.Hayırlı akşamlar TV oldu şuan izliyorum fakat Tivibu ya bağladığmızda yine beş dakika içinde yine kapanıyor güncel core (çekirdek)yazılımı gerekiyomuş size zahmet olmazsa onuda gönderebilirsiniz.şimdiden teşekkür ederim kardeşim
Kanal ayar menüsünde böyle bir problem olduysa Tuner (Uydu Alıcı) katında bir problem olabilir. sanırım ana problem de ondan kaynaklandı. Geçmiş olsun. Umarım serviste uygun bir şekilde yardımcı olurlar.tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yazılım atmayı başardım. connected ekleyerek dosyaya kumanda aktif çalıştı dil yarını seçtim . kanal ayar menüsüne geldiğimde tv kendisini resetlemeye başladı. bana servis yolu göründü.
en azından yazılımla halledebilirsem diye düşünmüştüm. :(
yarımlarınız için çok teşekkür ederim.
Servis menüsü görselini problem oluşmadan önce mi almıştınız?Değerli Ustalarım selamlar
49u7763dat televizyonum açıldıktan sonra kendi kendine kapanıyor her açışımda bu sorun devam ediyor sorun nedir bilen bi yardımcı olabilirmi? kendi kanatim güncelleme yapacağım ancak hangi güncellemeyi yüklemeliyim? Teşekkürler
*yeni konu açma sebebim her tvnin seri no ve güncel versiyonuna has bir güncelleme versionu tavsiye edilişindendir.
10 sn kadar açık kalıyor bu esnada fotoğrafı çektim tekrar kapandı.Servis menüsü görselini problem oluşmadan önce mi almıştınız?
Şundan dolayı soruyorum, TV üzerindeki açma kapama düğmeleri bu ara bayağı sıkıntı çıkartıyor gibi görünüyor. Açma kapama düğmesi joystick şeklinde mi?10 sn kadar açık kalıyor bu esnada fotoğrafı çektim tekrar kapandı.
evet tv arkasında bulunan açma kapama düğmesi joystik ve orta tuşa basarak açmaya çalıştığımda tepki vermiyor tv sadece kumanda üzerinden açılıyor akabinde tv kaynaklarına girip kendi kendine kaynak secmeye çalıştığı esnada tv kapanıyorŞundan dolayı soruyorum, TV üzerindeki açma kapama düğmeleri bu ara bayağı sıkıntı çıkartıyor gibi görünüyor. Açma kapama düğmesi joystick şeklinde mi?
O tuşa hafif baskı yaparak oynatmaya çalışın. Zamanla oksitlenme v.s. nedeniyle tuş basılı kalmış gibi davranabiliyor. Ondan sonra bir kontrol edelim. Yine yazılım konusunda bir paylaşımımız olabilir ancak sorun donanımsal ise yazılımı yüklerken de tuş müdahale ederse daha fazla sıkıntı olabilir.evet tv arkasında bulunan açma kapama düğmesi joystik ve orta tuşa basarak açmaya çalıştığımda tepki vermiyor tv sadece kumanda üzerinden açılıyor akabinde tv kaynaklarına girip kendi kendine kaynak secmeye çalıştığı esnada tv kapanıyor
anladım deneyip bilgi vericeğim.O tuşa hafif baskı yaparak oynatmaya çalışın. Zamanla oksitlenme v.s. nedeniyle tuş basılı kalmış gibi davranabiliyor. Ondan sonra bir kontrol edelim. Yine yazılım konusunda bir paylaşımımız olabilir ancak sorun donanımsal ise yazılımı yüklerken de tuş müdahale ederse daha fazla sıkıntı olabilir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Değerli Ustalarım selamlar
49u7763dat televizyonum açıldıktan sonra kendi kendine kapanıyor her açışımda bu sorun devam ediyor sorun nedir bilen bi yardımcı olabilirmi? kendi kanatim güncelleme yapacağım ancak hangi güncellemeyi yüklemeliyim? Teşekkürler
*yeni konu açma sebebim her tvnin seri no ve güncel versiyonuna has bir güncelleme versionu tavsiye edilişindendir.
Üstüne bas çek yapın dışa çıkması lazım basılı kalmasın.anladım deneyip bilgi vericeğim.
joystik tv kapalı iken denedim tepki vermiyor kumandadan açıldıktan sonra joystik ile kumanda etmeme izin vermiyor kendi kendine kaynak menüsüne giriyor ext sekmesine yani aşağı tuşuna basmasamda hareket sağlıyor ne kadar joystik ile kumanda etmeye çalışsamda kendi kendi aşağı yukari hareket yaptıktan bir süre sonra kendiliğinde kapanıyor. ne yapmam lazım joystik tamir edilirmi yada iptal edebilirmiyim?