Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
eyvallah içmiş kadar oldum.her zaman beklerim
eyvallah içmiş kadar oldum.her zaman beklerim
duzeldı tesekkurn ederımLinkteki yazılımı deneyip bilgi verirmisiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
güle güle kullanın.duzeldı tesekkurn ederım
Fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?Merhaba 55UD8800 4k Smart TV iki gündür vestel logoda kalıp kapanıp tekrar açılıyor. Nadir de olsa kumanda p+ tuşu ile açılıyor fakat 1-3 dk içinde tekrardan açılıp kapanıyor. menü kanal değiştirme gibi işlemlerde donma yapıyor ve tekrar açılıp kapanma devam ediyor. süreç bu şekilde ilerliyor.
upgrade_mb130.bin kurtarma yazılıını denedim diş çekik iken (ok) basıp fişi takıtıktan sonra stand by ışığı hızlı çalışıyor sonra normale dönüyor yükleme gerçekleşmiyor.
Konu Hakkında tam ve doğru yazılım için;
Yarımlarınızı rica Ediyorum. Saygılarımla
cok nadir açılıyor . bir kaç tuş a basınca donup tekrar kapanma açılma oluyor. panel arka kanallardan içeri fon makinasıyla sıcak hava tutunca en azından bi kaç dk fazla çalışıyor o esnada fabrika ayarlarına dönmeyi deneyecem. size dönüş yapacağım.Fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?
TV garanti dahilinde midir?cok nadir açılıyor . bir kaç tuş a basınca donup tekrar kapanma açılma oluyor. panel arka kanallardan içeri fon makinasıyla sıcak hava tutunca en azından bi kaç dk fazla çalışıyor o esnada fabrika ayarlarına dönmeyi deneyecem. size dönüş yapacağım.
yazılıma ulaşamadımMerhaba 55UD8800 4k Smart TV iki gündür vestel logoda kalıp kapanıp tekrar açılıyor. Nadir de olsa kumanda p+ tuşu ile açılıyor fakat 1-3 dk içinde tekrardan açılıp kapanıyor. menü kanal değiştirme gibi işlemlerde donma yapıyor ve tekrar açılıp kapanma devam ediyor. süreç bu şekilde ilerliyor.
upgrade_mb130.bin kurtarma yazılıını denedim diş çekik iken (ok) basıp fişi takıtıktan sonra stand by ışığı hızlı çalışıyor sonra normale dönüyor yükleme gerçekleşmiyor.
Konu Hakkında tam ve doğru yazılım için;
Yarımlarınızı rica Ediyorum. Saygılarımla
şuana kadar diğer mesajımdan bu yana geçen süre de açmayı başaramadım. kapanıp açılma olayı sona erdi gibi vestel yazısından sonra kopmle kapanıyor stand by ışığı kırmızı sabit yanıyor açılmayı tekrar yapmıyor son 15 dk dır.Board u 130p gibi gördüm ama emin değilim. Bir de fön sıcak hava konusu biraz kafamı karıştırdı, garanti cevabını bekliyorum. Eğer varsa fazla kurcalanmadan yönlendirelim diye düşündüm.
Anladım. By_Trol ustamızı bekleyelim yazılım için. Bu arada garanti sorusuna cevap alamadım. Şundan dolayı soruyorum, donanım ısındığında tepki veriyor v.s. dediğiniz için donanıma müdahale gerekiyorsa, garantisi de varsa yazılıma müdahale edip çözümsüz bir hale getirmeyelim. Bu arada vestel yazısından sonra standyby ışığıda tamamen kapalı gösteriyor dediniz. Acaba led bar arızası tarzı birşey var mı? Ekrana telefonun flaşıyla çok yakından bakıp görüntü olup olmadığını kontrol eder misiniz? Son olarak TV üzerindeki açma kapama tuşu takılı kalmış olabilir mi? Herhangi bir sıvı teması o bölgede oluştu mu? O düğmeye birkaç kez basıp deneyebilir misiniz?şuana kadar diğer mesajımdan bu yana geçen süre de açmayı başaramadım. kapanıp açılma olayı sona erdi gibi vestel yazısından sonra kopmle kapanıyor stand by ışığı kırmızı sabit yanıyor açılmayı tekrar yapmıyor son 15 dk dır.
garanti süresi doldu. vestel yazısından sonra standby ısığı sabit kırmızı yanıyor. ekran da hafif vestel yazısı gölge halinde görünüyor sonra canlı şekilde gösteriyor hemen arkasından tv kendini kapatıyor. şuan son durum bu şekilde.Anladım. By_Trol ustamızı bekleyelim yazılım için. Bu arada garanti sorusuna cevap alamadım. Şundan dolayı soruyorum, donanım ısındığında tepki veriyor v.s. dediğiniz için donanıma müdahale gerekiyorsa, garantisi de varsa yazılıma müdahale edip çözümsüz bir hale getirmeyelim. Bu arada vestel yazısından sonra standyby ışığıda tamamen kapalı gösteriyor dediniz. Acaba led bar arızası tarzı birşey var mı? Ekrana telefonun flaşıyla çok yakından bakıp görüntü olup olmadığını kontrol eder misiniz? Son olarak TV üzerindeki açma kapama tuşu takılı kalmış olabilir mi? Herhangi bir sıvı teması o bölgede oluştu mu? O düğmeye birkaç kez basıp deneyebilir misiniz?
sıvı almış olabileceğini düşünmüyorum. bu televizyondaki tek düğme dişli sistem gibi ses kanal değişme ayarlar hepsi aynı tuştan yapılıyor. üstüne tıklayınca kanal ses gibi tekrar üstüne tıklayıncva dişli gibi düşme yukarı aşağı çevirerek kullanıyor şimdiye kadar hiç kullanmadım. bide çok köhne bir yerdeAnladım. By_Trol ustamızı bekleyelim yazılım için. Bu arada garanti sorusuna cevap alamadım. Şundan dolayı soruyorum, donanım ısındığında tepki veriyor v.s. dediğiniz için donanıma müdahale gerekiyorsa, garantisi de varsa yazılıma müdahale edip çözümsüz bir hale getirmeyelim. Bu arada vestel yazısından sonra standyby ışığıda tamamen kapalı gösteriyor dediniz. Acaba led bar arızası tarzı birşey var mı? Ekrana telefonun flaşıyla çok yakından bakıp görüntü olup olmadığını kontrol eder misiniz? Son olarak TV üzerindeki açma kapama tuşu takılı kalmış olabilir mi? Herhangi bir sıvı teması o bölgede oluştu mu? O düğmeye birkaç kez basıp deneyebilir misiniz?
Yandaki joystick tuş basılı kalmıştır. Üstüne hafifçe bastırıp yukarı aşağı hareket ettirin.cok nadir açılıyor . bir kaç tuş a basınca donup tekrar kapanma açılma oluyor. panel arka kanallardan içeri fon makinasıyla sıcak hava tutunca en azından bi kaç dk fazla çalışıyor o esnada fabrika ayarlarına dönmeyi deneyecem. size dönüş yapacağım.
Tekli butonlarda joystick butonlar kadar olmuyor. Tozdan v.s. den çok etkileniyorlar. Bir de uzun süre üzerine basılmadıysa...Yandaki joystick tuş basılı kalmıştır. Üstüne hafifçe bastırıp yukarı aşağı hareket ettirin.