E
Ekremdilbaz
Yeni Üye
- 18 Tem 2022
- 5
- 40
basma klik sesi geliyor belki oksit vs. dolayı basılı kalıyor olabilir... birde ben bugün danışmadan etmeden 2 ayrı yazılım indirdim birisi2.45.10 birisi 2.45.32 uygun yazılım değil olmassa yarını bekliyip tekrar talepte bulunacağım.Üstüne bas çek yapın dışa çıkması lazım basılı kalmasın.
Açıkçası tercih tabii ki sizin. Ancak kişisel olarak düğmeden kaynaklanan problemi çözmeden yazılım işine girmemenizi tavsiye ederim. En azından servis ile bir görüşün. Basit bir müdahale ile halledebilecek gibilerse, düğmeden kaynaklanan yazılımın yarıda kesilmesi ve anakartın hasar görmesi durumunu yaşamayın.basma klik sesi geliyor belki oksit vs. dolayı basılı kalıyor olabilir... birde ben bugün danışmadan etmeden 2 ayrı yazılım indirdim birisi2.45.10 birisi 2.45.32 uygun yazılım değil olmassa yarını bekliyip tekrar talepte bulunacağım.
TV' deki sorunu detaylı olarak paylaşır mısınız?
V.2.45.35 Bildirimini göndermiştim.basma klik sesi geliyor belki oksit vs. dolayı basılı kalıyor olabilir... birde ben bugün danışmadan etmeden 2 ayrı yazılım indirdim birisi2.45.10 birisi 2.45.32 uygun yazılım değil olmassa yarını bekliyip tekrar talepte bulunacağım.
anladım düğmeyi sökücem galibaAçıkçası tercih tabii ki sizin. Ancak kişisel olarak düğmeden kaynaklanan problemi çözmeden yazılım işine girmemenizi tavsiye ederim. En azından servis ile bir görüşün. Basit bir müdahale ile halledebilecek gibilerse, düğmeden kaynaklanan yazılımın yarıda kesilmesi ve anakartın hasar görmesi durumunu yaşamayın.
Vestel logo da kaliyorTV' deki sorunu detaylı olarak paylaşır mısınız?
Vestel logo da kaliyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yazılımı yükledikten sonucu yazın.Vestel logo da kaliyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazınMerhaba,
SEG 39226B uydu alıcılı televizyonum, kırmızı led ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor. İlk zamanlar açma tuşuna bastıktan sonra 3-5 dakikada açılıyordu. Artık çok uzun süre beklesekte açılmıyor.
Yazılım yükleyerek çözebilir miyim? Forumdan MB82 core yazılımını OK tuşuna basarak yüklemeye çalıştım, olmadı..
TV min panel arkası görüntüsü aşağıdadır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Teşekkürler fakat yazılımı 2 farklı usb ile denememe ragmen yukleyemedim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın
Arkadaşımın tvde kendi uyguladığım yöntemi yazayım : onun tv 43'' ,duvardan söktük yere yorgan serdik panel zarar görmesin diye,tvyi üstüne yatırdık,arka kapağı söktük ,uçucu bir kolonya fısfılıyarak joystiği ileri-geri ortaya bastırma şeklinde bir kaç kez yaptık,her denemede fısfısladık ,kapağı takmadan önce tvyi açıp denedik ve işlem tamam olunca kapağı vidalayıp duvara astıkanladım düğmeyi sökücem galiba
düğmeyi söktüm saçma sapan komutlardan kurtuldum ancak tv yinede kendi kendine kapanıyor bazen yarım saat açık kalıyor bazende 10 sn de kapanıyor henüz güncelleme yapmadım nasıl çözülecek bilmiyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim.Arkadaşımın tvde kendi uyguladığım yöntemi yazayım : onun tv 43'' ,duvardan söktük yere yorgan serdik panel zarar görmesin diye,tvyi üstüne yatırdık,arka kapağı söktük ,uçucu bir kolonya fısfılıyarak joystiği ileri-geri ortaya bastırma şeklinde bir kaç kez yaptık,her denemede fısfısladık ,kapağı takmadan önce tvyi açıp denedik ve işlem tamam olunca kapağı vidalayıp duvara astık
Tv donanımı orijinal mi? Ana kartın resmini buraya ekleyin.Teşekkürler fakat yazılımı 2 farklı usb ile denememe ragmen yukleyemedim.
OK tusunu basılı tutarak fişi takıyorum, malesef kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeye gecmiyor bir türlü ..