Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

bd5766ea-2286-42c4-ba2b-f1306cf1b36b.jpg
bu tv nin ful yazılımı lazım rica etsem

Bildirimi kontrol edin.

Son düzenleme:
69D99FB9-30FE-4EF1-81FC-1701402D1812.jpg

Merhabalar seri numarasını ekledim. Smart tv açılıp kapanıyor logo ekranında standby ışığı yanıp sönüyor. Hangi yazılımı yüklüceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
TV donanımı orjinal midir? (Herhangi bir tamir sonrası anakart, panel v.s. değişikliği olmuş mudur?)

TV donanımı orjinal midir? (Herhangi bir tamir sonrası anakart, panel v.s. değişikliği olmuş mudur?)
hayır olmadı hocam güncelleme yapmak istedim ondan sonra sonra tv vestel yazısında açılıp kapanıyor.

hayır olmadı hocam güncelleme yapmak istedim ondan sonra sonra tv vestel yazısında açılıp kapanıyor.
Güncelleme yarıda kalmış olabilir. @By_Trol ustamız müsait olduğunda TV' ye uygun yazılımı paylaşacaktır. Mesajı geldiğinde sağ üstten çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz.

Hello, I would like to know how you can download the complete software of the paca vestel m230, thank you
I have followed the steps but it does not download

Hello, I would like to know how you can download the complete software of the paca vestel m230, thank you
televizyonun arkasındaki etiketin fotoğrafını atar mısınız.

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-13.56.21.jpg

this is the image

thanks

Televizyonunuzdaki problem nedir? Yazılımı neden yüklemek istiyorsunuz?

Because it has a modified software and it is blocked and I need to restore the original

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-14.14.31.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt