birebir aynıÇapraz farklı ana kart değişimi mi? Birebir aynı mı?
birebir aynıÇapraz farklı ana kart değişimi mi? Birebir aynı mı?
bu tv nin ful yazılımı lazım rica etsem
Bildirimi kontrol edin.birebir aynı
17mb211Bildirimi kontrol edin.
ala bekliyor17mb211
Bekleyen nedir? Yazılım verildi bildirime bakın.17mb211
ala bekliyor
Merhabalar seri numarasını ekledim. Smart tv açılıp kapanıyor logo ekranında standby ışığı yanıp sönüyor. Hangi yazılımı yüklüceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
TV donanımı orjinal midir? (Herhangi bir tamir sonrası anakart, panel v.s. değişikliği olmuş mudur?)
Merhabalar seri numarasını ekledim. Smart tv açılıp kapanıyor logo ekranında standby ışığı yanıp sönüyor. Hangi yazılımı yüklüceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
hayır olmadı hocam güncelleme yapmak istedim ondan sonra sonra tv vestel yazısında açılıp kapanıyor.TV donanımı orjinal midir? (Herhangi bir tamir sonrası anakart, panel v.s. değişikliği olmuş mudur?)
Güncelleme yarıda kalmış olabilir. By_Trol ustamız müsait olduğunda TV' ye uygun yazılımı paylaşacaktır. Mesajı geldiğinde sağ üstten çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz.hayır olmadı hocam güncelleme yapmak istedim ondan sonra sonra tv vestel yazısında açılıp kapanıyor.
televizyonun arkasındaki etiketin fotoğrafını atar mısınız.Hello, I would like to know how you can download the complete software of the paca vestel m230, thank you
I have followed the steps but it does not download
Hello, I would like to know how you can download the complete software of the paca vestel m230, thank you
I have followed the steps but it does not download