NEXON TV YE TAKTIM ANAKARTI PANEL YAZILIMI TUTMUYORAna kartı mı değiştirdiniz yazılımı mı?
NEXON TV YE TAKTIM ANAKARTI PANEL YAZILIMI TUTMUYORAna kartı mı değiştirdiniz yazılımı mı?
IR alıcıyı kartın kaynağındaki IR alıcı ile mi değiştirdiniz?Ana kartı mı değiştirdiniz yazılımı mı?
EVETIR alıcıyı kartın kaynağındaki IR alıcı ile mi değiştirdiniz?
Mb110 Ana kart yazılımları donanım haricinde iki çeşittir kumandaları farklıdır. Sizin kullandığınız kumanda bu yüzden uyum sağlamıyor. Kullandığınız kumandanın resmini buraya ekleyiniz.NEXON TV YE TAKTIM ANAKARTI PANEL YAZILIMI TUTMUYOR
ustam banada bi yazılım indirme yetkisi verme şansınız var mı. ramazan gecesi tv siz kaldı ev huzursuzlandı herkes malum.. duacınız oluruzAna kartı mı değiştirdiniz yazılımı mı?
Yazılarınızı okudum 5-10 Dakika işim var ilgileneceğim.ustam banada bi yazılım indirme yetkisi verme şansınız var mı. ramazan gecesi tv siz kaldı ev huzursuzlandı herkes malum.. duacınız oluruz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.ustam banada bi yazılım indirme yetkisi verme şansınız var mı. ramazan gecesi tv siz kaldı ev huzursuzlandı herkes malum.. duacınız oluruz
Mb110 Ana kart yazılımları donanım haricinde iki çeşittir kumandaları farklıdır. Sizin kullandığınız kumanda bu yüzden uyum sağlamıyor. Kullandığınız kumandanın resmini buraya ekleyiniz.
Bunlar çalıştırmaz pil kutusu içerisinde 49101 Yazan kumanda kullanacaksınız.
TEŞEKKÜRLERBunlar çalıştırmaz pil kutusu içerisinde 49101 Yazan kumanda kullanacaksınız.
Bu arada. Kusura bakmazsanız yazılarınızı küçük harflerle yazabilirseniz çok seviniriz.TEŞEKKÜRLER
Rica ederim.TEŞEKKÜRLER
hocam teşekkürler ancak düzelmedi. fat32 olarak biçimlendirim tv ye taktım. vestel yazısı geliyor bir cızırtı sesi geliyor çok ince vestel logosuyla logo kayboluyor devamında. alttaki kırmızı ışıkta sönüyor. flash belleği tv den çıkartıp tekrar bilgisayara taktığımda 3 adet txt şeklinde log dosyası oluşmuş. bunları paylaşmamın bana yol göstermenizde faydası olur mu ? yada tahmini olarak sorun nedir ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
bu tv nin açılışta nexon yazması için yazılım rica etsemBu arada. Kusura bakmazsanız yazılarınızı küçük harflerle yazabilirseniz çok seviniriz.