I have nothing.
how can i know witch one is installed ?As far as I know, you have an MB130 motherboard. But MB130 comes with three different software versions (v3, v4, v5). You need to install the software version that matches your TV. Otherwise, if you install the wrong software, your TV won't be able to install software via USB. Your TV will then become unusable. Do you know which software version is currently installed on your TV?
I think you cannot use this software installation procedure. Because your tv isn't open. You cannot check your software version (v3, v4, v5). It would be better if you could contact your authorized service. They may perform the installation by a different method.how can i know witch one is installed ?
reisim böyle uyarı veriyo indirilmiyoYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
galiba 24 saat içerisinde indirmem gerekiyomuş bayram nedeni ile yoldaydım yeni geçebildim tekrar indirebilir miyim teşekkürlerreisim böyle uyarı veriyo indirilmiyo
Bu kaynak özeldir ve indirebilmeniz için yetkili tarafından izin verilmesi gerekir.
Tv deki sorunu ve yapılan işlemleri yazınız.39PF5025
10082889 1304300571
SN: 7001927 300571
10082889 1304
PNL: 30075447
VPAZ: 20227775
yazılım rica edebilir miyim hocalarım. zahmet olmazsa![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.reisim böyle uyarı veriyo indirilmiyo
Bu kaynak özeldir ve indirebilmeniz için yetkili tarafından izin verilmesi gerekir.
galiba 24 saat içerisinde indirmem gerekiyomuş bayram nedeni ile yoldaydım yeni geçebildim tekrar indirebilir miyim teşekkürler
hocam 6 7 senelik tv, bikaç ay önce açılırken kendiliğinden kapanmaya başlamış. Vestel yazıyor hop kapanıyor ekran.Tv deki sorunu ve yapılan işlemleri yazınız.
Hocam şimdi dikkat ettim. Tv açıldı ancak silik ekran var güneş vurunca görüntü siyah arkadan belli belirsiz. Ses geliyor amaHımm, ben de usb içindekilerini dosya isimleri ve txt dosyasındaki yükleme dosya isimlerini görmek istemiştim,ama işlem tamammış ,bir deBy_Trol un dediğini yap tekrar dene ,yine olmuyorsa usb bellek değiştir ,tvde usb 3.0 girişi varsa oraya takma,2.0 olan yere tak belleği.
Yazılımın uyma ihtimali var fakat tv deki sorunu sormuştum cevap yazmadınızhocam 6 7 senelik tv, bikaç ay önce açılırken kendiliğinden kapanmaya başlamış. Vestel yazıyor hop kapanıyor ekran. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bu yazılım galiba serin numarası başlangıcı uyuyor.